Pevačica i voditeljka Keli Klarkson nedavno se razvela od supruga Brendona, ali borba oko podele imovine tek je nedavno završena.

Prvobitno je sud doneo odluku da je mužička zvezda dužna da da mesečno isplaćuje 200.000 dolara suprugu, uključujući i 45.000 dolara alimentacije za decu.

Ipak sada je uspela da za sebe dobije imanje u Montani čija vrednost se procenjuje na 10.4 miliona dolara. Pevačicin suprug hteo je da baš na tom ranču nastavi život, gde bi se posvetio poljoprivredi, ali sud je 30. septembra ove godine odlučio da to mesto pripadne Klarksonovoj.

Sud je odbio rešenje njenog bivšeg muža da taj plac spada u imovinu koju su stekli zajedno i da treba da je dele na pola, a sve zbog toga što je zapravo Klarksonova kupila kuću koja se nalazi na placu. Sada ostaje samo da se vidi da li će se Brendon iseliti ili ne.

keli karkson sa suprugom
Shutterstock 

Ranije tokom rasprave, Keli je želela da proda plac u Montani ne bi plaćala prevelike troškove za njegovo održavanje, koji iznose 81 hiljadu dolara mesečno. Međutim, sud je to odbio.

Keli je otvoreno progovorila o svemu i opisala koliko teško joj je bilo u braku.

"To nije nikakva tajna. Moj život je bio smeće ”, rekla je pevačica kojoj je, kako kaže, bilo jako teško poslednjih nekoliko meseci.

"Razgovarala sam sa prijateljima koji su prošli kroz razvod. Ne znam kako ljudi to uopšte i prođu, a da nemaju nekakav ventil, jer to je najgora stvar za sve koji su umešani", ispričala je Klarksonova o razvodu.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako Keli Klarkston danas izgleda i koliko se promenila od početka karijere