Košarkaš i NBA zvezda Luka Dončić u dugoj i stabilnoj vezi je sa svojom devojkom Ana Marijom Goltes. Njih dvoje se poznaju dugi niz godina, a od kada su ljubavnoj vezi postali su nerazdvojni.

Vezu su planeti objavili na Evropskom prvenstvu za košarkaše 2017. godine na kome je Dončić uzeo zlatnu medalju pobedom nad Srbijom u finalu. Tada su poljubili i od tada su postali jedan od omiljenih parova Slovenije.

Devojka Luke Dončića, Ana Marija je godinu dana starija od NBA igrača, a uspela je da završi studije ekonomije u Ljubljani i nakon toga započela karijeru modela. Region ju je upoznao još ranije kada je na takmičenju 2013. godine osvojila titulu "tinejdž mis" svoje zemlje.

Zanimljivo da se ona ranije bavila kikboksom i bila plesačica, što pokazuje čitavu lepezu talenata, a takmičila se na nekoliko evropskih i svetskih šampionata.

Ana Marija je veliki ljubitelj životinja, te ona i Luka imaju dva psa, ali je svojevremeno otrkrila da priželjkuje još nekoliko ljubimaca.

devojka se igra sa psima
Instagram 

Iako je fokusiran na karijeru, Luka Dončić ponekad govori javno o svojoj lepšoj polovini, te je svojevremeno potvrdio da Ana Mariju poznaje ceo život, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama koje možete pogledati u galeriji ispod!

Instagram Luka Dončić i devojka Ana Marija