Influenserka Gabi Petito (22) nestala je na putovanju sa verenikom Brajanom Londrijem (23), a kako je izvestio People, potraga za njom je imala tragičan ishod.

Policija je objavila u nedelju da je pronašla telo žene, koje nalikuje Gabi, u blizini potoka Vajomingu, u području namenjenom za kampovanje.

Agenti FBI-a su na konferenciji za medije rekli da se pronađeni ljudski ostaci podudaraju s opisom influencerke.

Ipak, istakli su da nije dovršena potpuna identifikacija i da se još ne može potvrditi da je sto posto reč o Petito, ali obavestili su njenu porodicu o pronalasku tela. Još nije otkriven uzrok smrti, ali policajac Čarls Džons, koji je vodio slučaj, izrazio je javno saučešće porodici.

gabi petito
Instagram 

"Prvo i najvažnije, u ime FBI-a i ostalih policijskih službenika voleo bih da izrazim iskreno saučešće Gabinoj porodici. Kao što svaki roditelj može da zamisli, ovo je neverovatno teško vreme za porodicu i prijatelje. Naše misli i molitve su s njima. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost dok oplakuju gubitak ćerke", rekao je.

Pratioci se već opraštaju od influenserke na njenom Instagram profilu na kojem ju je u trenutku nestanka pratilo više od 540.000 ljudi, a ta brojka se sada popela na oko 752.000.

Ne zna se da li je pronalaskom tela verenik Brajan postao osumnjičen, ali poznato je da policija traga za njim.

Podetimo, Gabin dečko Brajan je došao kući 1. septembra, a odbao je da kaže policiji i njenoj pordici gde je ona. Par s Floride je putovao u kombiju, posećivao nacionalne parkove i oboje su objavljivali fotografije na Instagramu.

Petito je zadnju objavu podelila 26. avgusta, dok je Londri to učinio 13. avgusta. Gabinoj porodici u potrazi pomaže cela država, ali mnogi veruju da se dogodilo najgore, pogotovo nakon informacija policije iz Jute.

Instagram Gabi Petito

Influenserka se poslednji put s porodicom čula 30. avgusta, ali sumnjaju da to nije bila poruka od nje jer samo napisala da nema signala u nacionalnom parku. Petito i Brajan su živeli u kući s njegovim roditeljima, a policija je u njihovom dvorištu pronašla kombi, kojim je par putovao.

Kako je izvestio BBC, nakon toga je nestao i Londri što je policiji prijavila njegova poridica.

"Trenutno ne istražujemo zločin nego radimo na slučaju više nestalih osoba", rekli su iz policije. Oni su i ranije tvrdili da Brajan nije osumnjičen nego je osoba od interesa.

Ipak, javnost i Gabina porodica veruju da je on kriv za njen nestanak. "Jedino želimo da svet zna da Brajan nije nestao, on se skriva. Gabi je nestala', poručili su roditelji influenserke preko advokata.