Kažu da su standardi Holivuda teški, ali ako neko godinama važi za velikog zavodnika i najpoželjnijeg muškarca, to je Džordž Kluni.

„Muškarci poput Džordža su toliko retki da se gotovo svaka njegova rečenica može staviti u knjige o bontonu, a te iste knjige bi trebalo da se čitaju pred spavanje. Tada bi možda ovaj svet bio lepše mesto, a žene bi se osećale mnogo bolje u vlastitoj koži“, rekla je glumica Julie Villa koja je sa glumcem radila na jednom poslovnom projektu.

Ona je prepričala jedan događaj, zbog kojeg se, kako kaže, zaljubila u Klunija.

„Počinjemo sa snimanjem, u toku su bile poslednje pripreme, a onda mi je neko od producenata rekao da bi trebalo da smršam jer imam nekoliko kilograma viška. Odmah nakon toga, do mene je došao Džordž i pitao me da li sam im rekla da od*ebu“, rekla je glumica i dodala:

„Tada sam se zaljubila u njega. Kada god su mi tokom karijere govorili da moram da budem mršavija, čula sam njegov glas kako mi govori: „Reci im da od*ebu“. Standardi Holivuda o ženskom telu su brutalni, a on je uvek shvatao koliko to utiče na nas žene i želeo je da nam pruži podršku“, rekla je glumica.