Iako je u modnom svetu sve dozvoljeno, mnogi zaboravljaju da nije sve što se nosi na revijama i u spotovima adekvatno i za ulicu.

Garderoba bi trebalo da bude prilagođena događajima, ali isto tako je i činjenica je da uvek ima onih koji, takoreći, krše pravila, odnosno koji su se "zaigrali" sa svojim modnim izborima.

Iako vlada mišljenje da samo naše starlete nemaju meru kada je u pitanju oblačenje, nakon primera mlade reperke Koi Larej više nego jasno da i na svetkoj sceni ima onih kojima je stilista preko potreban.

Naime, na reviji brenda Moschino pored brojnih slavnih imena poput Điđi Hadid, Megan Foks i drugih, pojavila se i umetnica u usponu, o kojoj se nedavno pričalo kao o novoj devojci bivšeg dečka Kajli Džener - Tajge.

koi laroj i tajga
TheFly / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na njujorškoj nedelji mode Koi je ukrala svu pražnju kada je prošetala kreaciju dizajnera Džeremija Skota, koga od milja zovu i "poslednjim buntovnikom u svetu mode".

koi laroj na nedelji mode
Khrome / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Reperka je bez problema prošetala gole grudi na koje je nalepila nalepnice istog dezena kao odevna kombinacija, a malo je reći da nema osobe koja se za njom nije okrenula.

Inače, njen otac je čuveni medijski mogul Benzino, a ona je sa repovanjem krenula kada je imala samo 14 godina. Već sa 16 ispisala se iz škole i posvetila muzici, a kako stvari stoje, očigledno je više nego rešena da privuče pažnju, a gde ćete bolje od oprobanog recepta - što manje odeće, to bolje.

Koi je i na svom Instagramu podelila fotografiju outfita, a komentari nisu izostali.

"Prezgodna je, ali šta je ovo", "Suviše je mlada da ovako gradi karijeru", "U kom univerzumu se ovo zove moda", "Blam me njenog blama", "Previše golo iako je prezgodna"... pisali su pratioci ispod objave složni u tome da mlada Koi izgleda sjajno, ali da je ipak trebalo da izabere nešto manje provkativno.

koi laroj
printscreen/instagram 

Šta vi kažete, da li je ovaj outfit prigodan za reviju na Nedelji mode, ili je mlada umetnica ipak trebalo da izabere drugačiju odeću?