Svet i dalje ne prestaje da priča o dodirima i poljupcima između kolega Džesike Čestejn i Oskara Ajzaka, na crvenom tepihu venecijanskog festivala.

Naime njih svoje su postali meta tračeva, nakon videa koji je ubrzo postao viralan, a na kom su svojim ponašanjem naslutili da su više od prijatelja iako su oboje u srećnim brakovima.

Sada se povodom svega oglasila lepa Džesika i pokušala da objasni šta se zapravo desilo.

- Samo ću reći da svi izgledaju super se**i na usporenom snimku - rekla je šarmantna glumica za Today show, a onda je objasnila i šta se zapravo događalo.

- Oskar je hteo da me poljubiti u lakat, a ja sam gledala ispred sebe i mislila sam da želi da me zagrli, pa mu je glava završila u mom pazuhu - pravdala je glumica i sebe i Oskara.

dzesika cestej i oskar ajzak
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

- I fotografi su tada prasnuli u smeh - dodala je, a našalila se i kako je snimak postao viralan jer ljudi u vreme pandemije žude za dodirima i zagrljajima više nego ikada.

Naglasila ja i kako su oboje u srećnim brakovima sa drugim ljudima, te da je sve ovo, navodno, "bio samo deo promocije" njihove nove serije.

Inače, Džesika je od 2017. godine u braku sa italijanskim grofom Đan Lukom Pasi de Preposulom (39), sa kojim ima dvoje dece. S druge strane, Oskar je takođe od 2017.u braku sa danskom scenaristkinjom Elvirom Lind, sa kojom ima sina.