PREMINUO POZNATI GLUMAC IZ "POLICIJSKE AKADEMIJE": Smrt komičara iznenadila svet, a NJEGOV SIN objavio dirljiv oproštaj

Preminuo glumac Art Metrano poznatiji kao Erni Mauzer u popularnom serijalu "Policijska akademija".

Warner Bros. Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia 

Glumac i komičar Art Metrano, zvezda serijala "Policijska akademija", preminuo je u 84. godini. Metrano je umro prirodnom smrću juče u svojoj kući u Aventuri na Floridi, piše Deadline.

Bio je poznat po tome što je igrao policajca Ernija Mauzera u dva nastavka "Policijske akademije", ali je njegova karijera ometena krajem 1980-ih nakon što ga je ozbiljna kućna nesreća delimično paralizovala.

art metrano
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Juče sam izgubio najboljeg prijatelja, mentora, tatu. Bio je i uvek će biti najteži čovek koga poznajem. Nikada nisam sreo nekoga ko je imao više nedaća od njega. On se godinama borio toliko da sam ga uvek gledao kao neuništivog, ali istina je da ne živimo večno na zemlji, već čovekov duh može zauvek živeti u vama.Tata, uvek ćeš biti deo mene i ja ću nastaviti da živim tvoje nasleđe. Kad je neko smislio citat„ legende nikad ne umiru “, prilično sam siguran da su pričali o tebi tata. Volim te i mnogo mi nedostaješ! Jednog dana ću se ponovo videti. Počivaj u raju. Sada si moj anđeo čuvar - napisao je sin glumca Hari Metrano.

art metrano
screenshoot/youtube 

Art Metrano je ostvario brojne uloge u ostvarenjima kao što su "All In The Family", "Barney Miller", "Kolchak: The Night Stalker", "Starsky & Hutch" i "The Incredible Hulk", piše Daily Mail.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1