I kada smo mislili da su prisnih dodira i razmenjivanja nežnosti dovoljno doneli Džesika Čestejn i Oskar Ajzak na svečanoj premijeri mini-serije "Prizori iz bračnog života", ipak se pojavio još jedan par sinoć u Veneciji.

Iako su oni zaista ljubavni par, a ne glumački, veliku pažnju su privukli Đanmarko Tamberi (29) i njegova izabranica Kjara Bontempi (26) svojim strastvenim poljupcima na tepihu. Onako lepo stilizovani nimalo se nisu libili da razmenjuju nežnosti ispred okupljenih fotografa.

djanmarko tamberi sa devojkom
Instagram 

Tamberi je aktuelni italijanski olimpijski šampion u skoku u vis, a kako je izrazito zgodan, lep i šarmantan ne čudi nas što je sinoć Mostru osvojio svojom pojavom.

Slavni sportista se na crvenom tepihu pojavio u crnim pantalonama i belom sakou, što nije tako uobičajen izbor, ali je svakako vrlo efektan kontrast boja koji privlači pažnju.

Njegova devojka Kjara izabrala je glamuroznu, dugačku kreaciju od svetloroze satena sa malim šlepom koja je bila više nego pun pogodak za gala veče. Ceo stajling je upotpunila dijamantskim minđušama koje su se jasno videle obzirom da je kosabila pokupljena u elegantnu nisku punđu.

kjara i djanmarko tamberi
Instagram 

Verenici su na crvenom tepihu neprestano razmenjivali poljupce i nisu se odvajali jedno od drugog, a tako je i u njihovoj svakodnevici, koliko možemo videti na društvenim mrežama. Kjara i Đanmarko su nerazdvojni još od 2009. godine, kada su otpočeli svoju romansu dok je ona još bila srednjoškolka i imala je 14 godina.

"Stavila je moje ciljeve ispred sebe i svog života i uvek je bila tu, i kroz teška vremena", rekao je Tamberi za "Gimbo".

Ipak, poznati italijanski sportista bio je veoma uzbuđen što konačno ima priliku da deli crveni tepih i upozna svog omiljenog srpskog glumca, a uspeli su čak i da se fotografišu.

Kako je par izgledao sinoć, kao i sa kojim našim glumcem se Đenmarko slikao, pogledajte u galeriji:

Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Manuele Mangiarotti/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia Đanmarko Tamberi i Kjara Bontempi u Veneciji