Sestra slavnog modnog kreatora Đanija Veraćea - Donatela Versaće, od kako se pojavila na javnoj sceni izazivala je veliku pažnju - kako zbog posla kojim se bavi, brojnih poroka i skandala tako i zbog svog izgleda.

Kako bi što duže zadržala mladost, bezbroj puta je otišla pod nož, pa više nije ni nalik devojci kakva je nekad bila. A koliko je samo bila drugačija, prirodna i lepa, svedoče i fotografije iz perioda pre estetskih korekcija od kojih je postala "zavisna".

Po mišljenju mnogih, njena ćerka Alegra i ona su poput bliznakinja, a ono što ih na prvu loptu, fizički gledano, očigledno razlikuje jeste boja kose.

cerka donatele versace
Youtube 

Alegra je oduvek isticala da se divi svojoj majci, kao i da joj je ona najveći idol, pa ne čudi želja da više liči na nju.

Iako je najpoznatija kreatorka Donatela Versaće redovno u žiži javnosti zbog neprestanog šokiranja javnosti svojim izgledom i transformacija, malo je poznato da ima naslednicu koja ne voli da se eksponira.

Njena ćerka Alegra ima 33 godine i mogla se videti samo nekoliko puta na javnim dešavanjima. Iako se retko pojavljuje, ona je najveća podrška svojoj majci i neko na koga uvek može da računa.

Sitna građa, tanak struk, ispijeno telo takozvani "ispijeni look" kakav je nekada bio tražen u modnoj industriji, oštre crte lica i upale oči su glavni aduti poznate majke i ćerke.

U galeriji pogledajte kako izgledaju Donatela i njena ćerka Alegra Versaće:

Omar Abd el Naser / LaPresse / Profimedia, PLV / Sipa Press / Profimedia Donatela Versaće i njena ćerka A

Obzirom da je sa 18 godina, nakon ubistva Đanija Versaćea, postala multimilionerka, Alegra se nikada nije odlučila za odlazak "pod nož" poput njene majke koja je potpuno promenila lični opis.

Prošla je kroz strašan period kada se 2010. godine borila za život jer je imala samo 32 kilograma, a čitavo to vreme teško je izdržala provodeći ga u bolnici i na kućnom lečenju.