Pre samo mesec dana, popularni reper Kanje Vest napravio je niz skandaloznih poteza koji su naišli na veliku osudu javnosti ali i njegove supruge Kim Kardašijan. Reper je davao izjave u kojima je jednom prilikom najavio i razvod od Kim i priznao da njegova deca više neće komunicirati sa majkom njegove supruge Kris Džener. Kasnije je usledilo javno izvinjenje od strane repera.

Nakon toga, par je pokušao da nadoknadi svoje vreme romantičnim i porodičnim putovanjem koje je za cilj imalo pomirenje. Sada se Kanje konačno vratio u svoj dom u Los Anđelesu kako bi ponovo živeo sa suprugom i četvoro dece.

Izvor blizak reperu je za portal Daily Mail izjavio da, uprkos nestabilnom psihičkom stanju, Kanje Vest i dalje naporno radi.

„Zauzet je pisanjem novog albuma i radom na svojoj predsedničkoj kampanji. Jako su mu nedostajala deca, pa je doleteo u Kaliforniju da ih vidi ", rekao je izvor.

Ipak, poslednji Kanjeov potez naljutio je mnoge, a između ostalog i glumicu Kristen Danst koja se našla na posteru reperove predsedničke kampanje. Osim Kristen, na ovom posteru se nalazi i fotografija Ane Vintur, stara nekoliko godina.

Kristen je odmah reagovala na ovu Kanjeovu objavu, ali odgovor nije dobila.

"Šta je ovde poruka i zašto sam ja uopšte ovde?", napisala je glumica.