U popularnoj dnevnoj emisiji „The Ellen Show“ ostvarena je velika promena u poslovanju. Producenti Ed Glavin, Kevin Lehman i Džonatan Norman, koji su optuženi za neprimereno ponašanje i seksualno uznemiravanje, ostali su bez posla. Voditeljka Elen Dedženeris se u ponedeljak obratila zaposlenima putem video veze.

Prema izvoru magazina Variety, voditeljka je nedavne navode nazvala "srčanim" i priznala da ona "nije savršena", jer kao voditelj emisije nije dovoljno obraćala pažnju na ljude, pošto je bila zauzeta upravljanjem svog projekta.

Primećuje se da je njen govor bio emotivan, a i sama Elen je uputila izvinjenje svima. Ona je takođe najavila da će se vratiti u emisiju, ali snimanje za novu sezonu biće odloženo za nedelju dana.

"Oduvek sam želela da moj šou bude podjednako prijatan iza i ispred kamera, ali su stvari u nekom momentu krenule po zlu. Preuzimam krivicu i na sebe jer sam osoba koja radi pet stvari odjednom, te mi tako mnogo toga promakne i nisam u stanju da posvetim svima dovoljno pažnje, ali ću u narednom periodu dati sve od sebe da to ispravim", ispričala je, između ostalog, voditeljka, kako prenosi spomenuti magazin.