Pre skoro mesec dana, reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar raskinuli su vezu.

Tada su rekli da se razilaze u miru zarad dobrobiti njiohove ćerke, ali taj mir nije dugo trajao.

U javnosti su se nalazile različite informacije, kao i razlozi zbog kojih je došlo do kraha ljubavi, a kao glavni naveden je alkohol kog reper nije želeo da se liši.

Par je trenutno u sudskom sporu oko starateljstva, a kako je poznato Vuk nije u kontaktu sa Oliverom niti je video dete, ali ne jer mu je to zabranjeno kako se ranije tvrdilo.

- Vuk je u javnost izneo navode da je u toku proces oko starateljstva, što i jeste tačno. On dete nije video duže od meces dana. Ipak, po svemu sudeći, deluje da je razlog za neviđanje zapravo neki inat. Od trenutka kad je Olja izašla iz njegove kuće u kojoj su zajedno živeli, na njegovu inicijativu oni više nisu u kontaktu, komuniciraju samo preko posrednika. Vuk nije zvao da pita za dete, a postoji razlog i zašto Teonu nije video duže od mesec dana - otkrio je izvor za Blic.

vuk mob rekao je da dete nije video mesec dana
Instagram 

- Olivera je Vuku stavila do znanja da dete može da viđa kad god poželi, ali pod jednim uslovom, da ona bude tu. Ne želi da bilo ko bebu vodi negde gde ona neće biti prisutna.. Teona ima četiri meseca, još je mala i Olivera smatra da kao majka uz dete mora da bude do njene treće godine. Predlagala je da dođu kod nje u stan, da ona bude u drugoj sobi, da dete negde dovede, šta god, samo da je i ona sa njima. Nije birala dane, bila je spremna za dogovor, ali Vuk nije tako hteo. Zbog nemogućnosti da se postigne dogovor, on i ostatak njegove porodice nisu videli bebu duže od mesec dana. Protekih mesec dana je bio u Bosni i Crnoj Gori, par dana je bio u Beogradu i to vreme nije proveo uz Teonu - dodao je izvor na kraju.

Reper i sam objavljuje na mrežama sve zakazane nastupe, te je evidentno da će mu ovo leto biti više nego radno, pa pitanje kada će moći sledeći put da vidi naslednicu.

Međutim, u prilog tvrdnjama da je nije video ni kada je bio u Beogradu upravo ide Oliverina izjava na Instagramu:

izjava olivere konatar o tvrdnjama da ne dovoljava vuku da vidi dete
Instagram 

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete.

Ostaje samo da se nadamo da će se situacija između bivših partnera ipak smiriti, te da će uspeti da nađu zajednički jezik, ako ništa - zbog ćerkice Teone.