Bivša manekenka Karla Beluči, Britanka koja je nedavno skandalizovala javnost kada se otkrilo da je lažirala depresiju kako bi od zdravstvenog sistema dobila besplatnu operaciju nosa.

Nije prestala da iznenađuje javnost skandalima, jer je u trudnoći rešila da zaradu uveća tako što će prodati svoje provokativne trudničke fotografije.

Karla Beruči je u svojoj ispovesiti otkrila kroz kakve oštre kritike njena deca prolaze.

"To se brzo pročulo među roditeljima u školi gde idu moja deca i otvoreno me vređaju. Roditeljski sastanci postali su mi noćna mora", rekla je Karla dodajući da su roditelji čak i započeli peticiju da se Karli ukine nalog na "OnlyFans".

Pored toga, ona doživljava i internet nasilje na društvenim mrežama od strane drugih majki.

"Ne smem ni da zamislim koliko su im jadni životi kada se toliko trude da meni unište život. Ne vidim čime ih ugrožavam", kaže Karla za "DailyStar" i dodaje da je sve to počelo od jednog intervjua u kom nije imala reči hvale za sve majke koje joj zameraju njene postupke.

"Ono što znam je da me mrze otkad sam dala intervju u kome sam rekla da dajem sve od sebe da ne ličim na njih, i da za razliku od njih ja redovno čupam obrve, depiliram se, radim pedikir i šminkam se. To je prosto istina, vodim računa o sebi što se za njih ne može reći", rekla je Karla u intervjuu koji je podgrejao britansku javnost.

Za veću zaradu se ne brine jer ima pregršt ideja kojom bi mogla da je uveća. Nedavno je najavila i da planira da strimuje uživo svoj porođaj za sve one koji se pretplate, a kasnije joj je plan i da prodaje svoje mleko.

"Veliko je tržište što se tiče tih fetiša, a ja imam četvoro dece i moram da ih obezbedim", zaključila je bivša manekenka u svojoj ispovesti koja je naišla na veliku osudu javnosti, a pre svega drugih majki koje nikada na svojoj trudnoći ne bi zarađivale.