Povezivali su ga sa toliko žena ali niko nikada ne bi rekao da će ona probuditi najveće interesovanje kod njega. Nakon razvoda od Anđeline Džoli, holivudski šarmer Bred Pit nije imao novu izabranicu. Makar ne javno i zvanično. 

Postojala su nagađanja da je ponovo obnovio vezu sa Dženifer Aniston, da je imao romansu sa Margot Robi, Šarliz Teron i mnogim drugim poznatim damama, ali se nikada nije oglašavao tim povodom.

Ipak, magazin New Idea tvrdi da bi Bred Pit voleo da uplovi u vezu sa britanskom pevačicom Adel, iako su za sada samo dobri prijatelji.

„On ne misli samo da je lepa. Adel ga obori s nogu svaki put kada provode vreme zajedno. Adel je posvetila Bredu i Anđelini svoj dvosatni koncert u Madison Square Garden-u, nakon što je on objavio da se razvodi od Anđeline 2016“, otkrio je izvor blizak glumcu i doda:

„Rekla je tada publici da je 'jako, jako tužna zbog njih'. Bredu to nije promaklo, a kako je odmicalo vreme nakon razvoda, u njemu je navodno rasla želja da se zbliži sa pevačicom. Bred se nada da postoji šansa da njih dvoje uspeju“, dodao je izvor.

Ipak, ove tvrdnje pokrenule su armiju fanova glumca i pevačice. Mnogi su izrazili negodovanje, navodeći da su šanse da Adel i Bred budu zajedno minimalne. Što bi se reklo, nikad ne reci „nikad“.