Pevačicu Mariju Šerifović su mediji dovodili u vezu sa pevačicom, i svojom bivšoj kandidatkinjom, Džejlom Ramović ističe da nije spremna za novu ljubav.

Emotivni status Marije Šerifović je velika nepoznanica javnosti, iako je šarmantna pevačica uvek otvorena za svaki komentar na razne teme, mediji nastavljaju sa spekulacijama.

Međutim, kako je u izjavi za Alo! istakla, ne nedostaje joj ljubav jer za nju trenutno nije spremna.

"Ne! Mene te stvari neće, pa me neće (smeh). Ali, ajde što one mene neće, nego što ni ja neću njih. Ne želim da se zaljubim. Trenutno mi je ovako super."- izjavila je Marija Šerifović za Alo!

marija serifovic o ljubavi
screenshoot/instagram 

Pored pitanja o emotivnom statusu, najviše je bilo i onih šta planira u narednom periodu budući da su popuštene mere u zaštiti od prevencije koronavirusa.

Na to pitanje je Marija Šerifović odgovorila da nije mogla da dočeka popuštanje mera, kako bi nastavila da živi normalno i da joj je drago što su neke kolege počele da nastupaju redovno. Kako je rekla, najviše joj nedostaju putovanja, ali i koncerti.

marija serifovic na moru
screenshoot/instagram 

A na pitanje "koje je njeno zanimanje trenutno?", obzirom da je tokom karantina počela da snima videe za Youtube, istakla da je ona pevačica na prinudnom odmoru.

Obzirom da je sebi dala oduška što se tiče muzičkih nastupa i koncerata, kako Šerifovićka navodi do marta sledeće godine, reklo bi se da nema problema sa novcem iako su muzičari tokom cele pandemije bili najviše pogođeni.