Iako su gde god da se pojavi sve oči uvek uprte u nju, najpoznatiju i najbogatiju influenserku na svetu Kjaru Feranji njen muž reper Fedez uspeo je da zaseni.

Naime, popularni muzičar i Kjara uslikani su na odmoru u luksuznom rizortu u Portofinu, a tom prilikom je reper pokazao svoje isklesano telo.

Iako je obično Kjara glavna zvezda gde god se pojavi, sada ju je zasenio njen suprug koji je skinuo majicu i pohvalio se svojim isklesanim i tetoviranim telom. Ono što je posebno privuklo pažnju svih prisutnih su njegovi nalakirani nokti.

Ni Kjara nije mogla da prestane da mu se divi pa ga je neprestano dirala po stomaku i pločicama, ali i ona je plenila pažnju svojom vitkom figurom nepuna tri meseca nakon rođenja drugog deteta.

fedez
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Popularni italijanski par je krajem aprila dobio ćerku kojoj su dali ime Viktorija, a zajedno imaju i trogodišnjeg sina Lea.

Kjara i Fedez su se venčali u septembru 2018. godine, a reper ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni. Njen život danas izgleda kao iz bajke, no na početku svoje karijere nailazila je na brojna zatvorena vrata i bila je meta ismevanja.

kjara feranji sa porodicom
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, svet je za nju prvi put čuo pre desetak godina kada je iz zabave odlučila da pokrene blog "theblondesalad.com" na kom je objavljivala jednostavne fotografije iz rodnog Milana i istovremeno pokušavala da se izbori za ulaznice na prestižne modne događaje.

To joj je nakon nekog vremena i pošlo za rukom zahvaljujući velikom broju ljudi koji su počeli da je verno prate na društvenim mrežama.

kjara feranji
Shutterstock 

Godine 2013. preselila se u Los Anđeles, a magazin "Forbs" ju je uvrstio na listu jedne od najuticajnijih osoba u modnoj industriji koja je mlađa od 30 godina.

Kjara danas živi i radi u Milanu, vlasnica je dve kompanije, zaštitno lice modnih i kozmetičkih brendova, a njena poslovna priča koristi se kao tema predavanja na prestižnom Harvardu.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Kjara Feranji