Sabrina Žales-Sent Pjer brazilska manekenka koja je radila za mnoge poznate brendove među kojima su Versace, Valentino, Victoria's Secret, prilikom jednog boravka u hotelu u Kaliforniji je prošla kroz pravu agoniju. Naime, ona je juna 2016. godine odsela u hotelu sa tri zvezdice "Palm Dezert" i tom prilikom su je izujedale bube od glave do pete. Kako je sama navela izbrojala je neverovatnih 90 ujeda!

"Prvo jutro kada sam se probudila, primetila sam nekoliko ugriza na ruci, ali nisam razmišljala o tome. Međutim, sledeći dan stanje se pogoršalo, i ujedi su bili svuda - na nogama, leđima, ramenima", ispričala je ova lepotica.

Inače, reč je o krevetnim stenicama koje obitavaju u dušeku, krevetu ili drugoj vrsti nameštaja, a parazitira hraneći se krvlju čoveka, mačke, psa i drugih domaćih životinja. Najaktivnija je noću kada izlazi iz svog staništa i sisa krv "domaćina".

Sabrini je zbog ovoga ozbiljno bila ugrožena manekenska karijera i nanelo joj je velike psihološke traume, te je tako rešila da tuži hotel. Manekenka je od hotela tražila astronomsku odštetu, ali menadžment hotela odbio je da prizna bilo kakvu krivicu i insistiraju na tome da nema govora o tome da je ujede "zaradila" kod njih.

Njen advokat Brajan Virag, koji je specijalizovao slične slučajeve, i čija se kancelarija zove "Advokat za stenice" istakao je da je bila "apsolutno masakrirana" i da su ugrizi koje je imala bili najgori koje je video u poslednjih 10 godina. Dodao je i da je ona usled ovog incidenta pretrpela "fizičke i psihološke traume", kao da se i da danas bori sa noćnim morama koje su tad počele, a muči je i strah od kreveta.

"Ovo je vrlo traumatično za Sabrinu jer je njeno telo njen posao, tako da je sve to ozbiljno uticalo na njenu karijeru. Morala je da nastavi da radi tokom boravka u hotelu, a ujedi po njenom telu učinili su da se oseća nesigurno i poniženo", istakao je advokat Virag.