Portugalska manekenka Sara Sampajo pozirala je za posljednju u nizu kampanja za slavni brend "Victoria's Secret". 29-ogodišnja lepotica pozirala je u nekoliko različitih modela donjeg veša i bila bi to jedna obična modna vest da pre nekoliko nedelja Sara nije objavila video na kom je pokazala kako njeno telo izgleda iz "nelaskavih" uglova i kako bi zamolila ljude da ne komentarišu promene na tuđim tela, među ostalim, i njenom.

Pogađate, slavni brend ipak je malo ulepšao i stanjio stvari, iako Sara izgleda sjajno kako god okreneš. Ipak, promena na njenom telu je vidljiva iako se niko ni ne pravi da ih ne vidi.

Složićete se ružni komentari na račun nečijeg konfekcijskog broja nisu nimalo prihvatljivi! Podsetimo, prošlog proleća manekenka se požalila kako je nabacila kilograme za vreme karantina, a tada smo se baš svi mogli poistovetiti s njom.

"Znate što vam nikada ne kažu, a tiče se gojenja? Da vam odmah narastu i grudi", rekla je manekenka i nastavila.

"Sada se razmišljam... Želim li trbušnjake ili grudi?", upitala se tada lepa manekenka i time nasmejala obožavatelje.

Zatim je došao decembar i njen put na Havaje s kog se pohvalila novim fotografijama i iznenadila fanove. Naime, inače uvek vitka Sara imali je nikad veće obline, a spomenute fotografije izazvale su podeljene reakcije.

Dok su je neki hvalili kako je "stvarna" žena, drugima je zasmetalo što ne izgleda kao nekad. Iako je Sara nastavila da objavljuje golišavije fotke, čini se kako su takvi komentari došli do nje, jer je nedavno snimila Tik-Tok video s kojim je poslala važnu poruku.

"Budite ljubazni prema sebi i ljudima i molim vas prestanite da komentarišete promene na njihovim telima!", rekla je mankenkenka. U videu Sara pravi razne poze i pokazuje kako one mogu u trenu da promene kako ljudsko telo izgleda. Pritom se nije stidela da pokaže da ima "mesa".

Njen video izazvao je oduševljenje među njenim pratiocima, a veliku podršku dale su joj koleginice iz Victoria's Secret ekipe. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Manekenka u prirodnom izdanju