Prvi izlazak mnogima zna da zada pravu glavobolju, pogotovo kada dovoljno ne poznajete osobu koja vam se dopala.

Ipak, kako bi sve prošlo kako treba, pojedinci su se dosetili gotovo genijalnog rešenja.

Naime, devojka po imenu Katrina podelila je na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se našla kada je sa mladićem Grejemom trebalo da izađe na ljubavni sastanak.

Nakon dopisivanja pozvao ju je na prvi "dejt", ali nakon što je pristala, stigao joj je neobičan online upitnik koji treba da popuni. U upitniku su bila pitanja koja će mu pomoći da je bolje upozna.

devojka cita sa papira
Shutterstock 

Pitao ju je da li želi na večeru, u bioskop, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili da voze skejt, a mogla je da odabere i kombinaciju više stvari ili da predloži nešto što nije navedeno.

Primera radi, ako bi se odlučila za restoran, sledilo bi još jedno pitanje - kakvu hranu voli da jede, koje bi njemu olakšalo izbor restorana.

Katrina je potom objasnila da je odabrala sve opcije kako bi mu olakšala organizaciju prvog izlaska, ali tada je stiglo još pitanja: kakvu odeću želi da oboje nose, od pidžame do haljine i odela s kravatom. Za kraj je još trebalo da doda neke beleške i napomene, ako ih i ima.

romanticna vecera
Freepik/freepic.diller 

Ne samo da je kreirao ceo ovaj upitnik, Grejem je za kraj poslao dokument s rezultatima, odnosno Katrininim odgovorima kako bi tok sastanka imala na jednom mestu.

Naravno, komentari nisu izostali, a na opšte iznađenje, prednjačili su pozitivni.

"Ovo je onaj tip muškarca koji ima super ideje za sastanak i nakon 27 godina braka. Odobravam.", napisao je neko.

zaljubljen par
freepik/lookstudio 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da se na ovaj način "ubija" draž upoznavanja druge strane.

Inače, Katrina je izašla sa Grejemom, a kako je kasnije rekla, upitnici nisu prestali ni kasnije. Poslao je novi u kojem je pitao da li je bilo neprijatnosti tokom izlaska, da li je osećala mučninu, leptiriće u stomaku ili ubrzano lupanje srca. Katrina kaže da ga nije ispunila, već je samo nastavila da izlazi sa njim i sada su u vezi na daljinu, piše LADbible.

Šta vi kažete? Kako se vama čini ovakav način organizacije prvog dejta i da li biste izašle sa nekim ko vam pošalje ovakav obrazac? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.