Konačno je došlo vreme da uredimo našu malu oazu mira! Odlučili smo da je vreme da udahnemo novi život terasi i pretvorimo ga u mesto gde ćemo uživati u sunčanim danima, čitanju knjiga ili druženju s prijateljima.

No, svako veliko uređenje zahteva i odgovarajuće detalje koji će ga učiniti potpunim. Stoga smo se uputili u potragu za komadima dekoracije koji će dodati karakter. I kako je slučaj u životu, sreća prati hrabre - otkrili smo da se ovog vikenda sve što nam treba po povoljnim cenama!

Prva stanica našeg istraživanja bila je lokalna baštenska radnja, gde smo naišli na pregršt divnih biljaka, ukrasnih kamenčića. Odabrali smo nekoliko zelenih biljaka koje će uneti svežinu i boje u naš prostor, a za dodatnu notu elegancije, odlučili smo se za nekoliko saksijskih biljaka koje će ukrasiti našu terasu.

No, dekoracija se ne svodi samo na biljke - tražili smo i dodatne komade koji će upotpuniti prostor. U obližnjem tržnom centru u Jysku naišli smo na fantastičnu ponudu baštenskog nameštaja koji će osigurati udobnost i stil našim gostima. Osim toga, pronašli smo i prelepe jastučiće s uzorcima koji će dodati toplinu našem kutku opuštanja.

U nastavku otkrijte šta smo to sve otkrili po sjajnim cenama!

Pletena saksija 1.750 din

Pletena saksija
jysk 

 Baštenska saksija 2 kom 850 din

saksija
jysk 

 Balkonska saksija 2.000 din

Balkonska saksija
jysk 

 Tepih 3.250 din

Tepih
jysk 

Stočić 1.100 din

Stočić
jysk 

 Stočić 1.250 din

Stočić
jysk 

 Zidna polica 6.000 din

Zidna polica
jysk 

 Jastuk za stolicu 400 din

205612.jpg
jysk 

Baštenska stolica 13.500 din

Baštenska stolica
jysk 

 Bistro stočić 4.000 din

Bistro stočić
jysk 

  Fenjer 2.750 din

Fenjer
jysk 

 Viseća stolica 2.750 din

234194.jpg
jysk 

 Bonus video

Kako da sredite terasu za proleće 2 TikTok/gozdee81

Izvor: Wanted V.P.