Iz odeljka „TikTok me je naterao da kupim“, danas izdvajamo elegantno i moderno ogledalo iz JYSK-a. Naime, zaobljeni nameštaj koji imitira organsku strukturu postao je jedan od najpoželjnijih trendova od prošle godine. Postoji nešto umirujuće i harmonično u takvim oblicima, posebno kada su upareni sa minimalističkom estetikom koja izgleda tako cool.

Šanse su da ste već videli ogledalo srednje veličine, nepravilnog oblika od JYSK-a na Instagramu ili TikTok-u. Tiktokeri su već neko vreme poludeli zbog ovog pristupačnog i elegantnog pronalaska. I moramo se složiti sa njima. S obzirom na to da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih ukrasnih dodataka, JYSK-ov ulov zaista opravdava popularnost u pogledu izgleda i cene od 5,999 dinara.

Model neodoljivo podseća na ogledalo drugog popularnog skandinavskog brenda - ferm living "poudle" ogledalo. Ono što je sjajno kod JYSK modela je srednja veličina, tako da se lako može uklopiti u prostorije različitih veličina, čak ga možete koristiti i u kupatilu. Na njihovom sajtu postoji i nekoliko predloga kako ga možete postaviti, a nama se svidela ideja da se okači horizontalno. 

ogledalo jysk
jysk 

 Bonus video

Trik sa ogledalo za uređenje enterijera Instagram/mr.harry.white

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.