Negi Pirmajid i Paul Mudži kupili su kuću u središtu Birmingema zbog njenog neverovatnog položaja, ali i nekih arhitektonskih karakteristika poput visokih plafona. Bračni par je znao da će kuću morati da renovira kako bi je modernizovali i prilagodili svojim željama.

Zidovi su bili prekriveni starim tapetama i žutim mrljama od nikotina. Plafon dnevne sobe je bio ispucan, a podovi su očajnički trebali zameniti. Zapavo, trebalo je modernizovati većinu nameštaja u kući.

profimedia-0635669337.jpg
@negi.at.home/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia 

S obzirom da je detinjstvo provela u Švedskoj, Negi se odlučila za uređenje enterijera u skandinavskom stilu. To je izuzetno funkcionalan, čist i jednostavan stil uređenja kojim dominira svetlija paleta boja, prenosi Zadovoljna.hr.

Bela boja dominira čitavim domom – ona je osvežila izgled kuhinje, kupatila, dnevne sobe, ali i terase koja tokom toplijih meseci predstavlja savršeno mesto za druženje i opuštanje nakon posla.

profimedia-0635669346.jpg
@negi.at.home/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia 

Da bi smanjili troškove renoviranja, par je samostalno gletovao, krečio zidove, sastavljao i postavljao nameštaj. Upustili su se i u nekoliko uradi-sam projekata gde su jeftinije komade nameštaja iz Ikea-e transformisali u dizajnerske komade po uzoru na brend West Elm.

Kako su Negi i Paul promenili svoj dom, pogledajte u foto galeriji:

@negi.at.home/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia Pre i posle renoviranja stare kuće

 Bonus video

Ideje za uređenje kupatila TikTok/ whataboutdesign