Ukoliko ste odlučili da Novu godinu ipak proslavite negde van Srbije i u potrazi ste za povoljnim destinacijama - we got you, jer smo pronašli smo najbolje last minute predloge koji vam neće isprazniti novčanik.

Šarenilo raznobojnih lampica, smeh i poklici radosti koji se čuju širom različitih evropskih gradova prosto sami zovu da osetite magiju, i sigurni smo da ćete uspomene sa nekih od najlepših destinacija zauvek nositi u srcu. 

Prag 

Magični Prag je na prvom mestu jer je em blizu, em se mogu naći veoma povoljne ponude za par dana odmora. Tako će vas šest dana koštati od 139 evra i to sa uračunatim doručkom. A ponuda ne manjka.

Prag je apsolutno magičan u ovo doba godine i zaista izgleda kao iz zimskih bajki.

Milano

Magični Milano je baš poput Pariza dream lokacija mnogih, a last minute putovanja kreću se po cenama već od 169 evra. 

Barselona

Magična Barsa definitivno treba da bude mesto koje ćete makar jednom posetiti u životu. Posetite Sagrada Familia, Park Guell, impozantna arhitektonska čuda Gaudija, magičnu fontanu i sva ona unikatna mestašca koja nose sa sobom fantastičnu energiju.

Kada je reč o ponudama, najjeftinije smo našli već od 379 evra za 5 dana, 4 noćenja, a last minute za Barsu uglavnom su oko 500 evra.

Pariz

Lista je nepotpuna bez "grada ljubavi" koji je mnogima dream destinacija, naročito za doček Nove godine. Ipak, ovo je jedno od skupljih putovanja, iako se definitivno isplati.

Najjeftinije ture uključuju i posetu Praga i Minhena i kreću od 299 evra, autobusom, dok avionom, za tri noćenja treba izdvojiti od 599 evra.

Istanbul

Sa širokim pogledom na Bosfor i zadivljujućom vizantijskom i otomanskom arhitekturom, Istanbul je savršeno mesto za putnike koji ne mogu da se odluče između odmora u Evropi ili odmora u Aziji. 

Ponude se mogu naći već od 169 evra i to sa obilascima Aja Sofije, Plave Džamije, Topkapi Palate, Dolmabahče Palate, i krstarenjem Bosforom.

Pročitajte još: 5 KLASIČNIH PRAZNIČKIH DESTINACIJA OVE GODINE: Prelepo okićeni gradovi koji će vas ostaviti bez teksta

Budimpešta

Budimpešta, koja je i najbliža destinacija, može se naći već od 99 evra za 5 dana, a pojedine agencija nude i obilazak Sent Andrea i krstarenje Dunavom. Mađarsku svakako vredi posetiti i nevezano za novogodišnje praznike, a prelepo okićen grad učiniće da se osećate kao u bajci.

Posetite čuvenu Szechenyi termalnu banju, buda zamak, neobične barove, krstarite Dunavom... mnogo je mesta koja zovu da ih vidite i posetite.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Budimpešta Tiktok/thenomadiccreator

Izvor: Wanted J. S.