Mnogi veruju da su noći oko Nove godine i Božića, kako katoličkog, tako i pravoslavnog, posebno magične, te da nose posebnu energiju koja je toliko jaka da može da ispuni i one najskrivenije želje. 

A u tome može pomoći i mali "ritual" koji postoji od davnih vremena. Sve što vam je potrebno su 13 identičnih papirića i olovka

Na njih treba da zapišete po jednu svoju želju ili prosto ono na čemu ste zahvalni, i to večeras, 24. decembra

Nakon toga, papiriće savijte što sličnije tako da se ne vidi šta je napisano i odložite ih u neku kutijicu, teglicu, kovertu, gde god, samo da su zajedno. 

Od 25. decembra, svakog dana, kada padne mrak, ćete nasumično izvlačiti po jednu želju, a potom ćete izaći napolje i bez gledanja koja je u pitanju, zapaliti papir. Dakle, jedino pravilo je da ne smete da gledate koja je želja bila napisana na papiru, objasnila je Tarot Tačkica na TikToku.

Afirmacija za ostvarenje želja.
Shutterstock 

Nakon toga, pepeo neka se razleti negde. Ovo ponavljate svake večeri do 5. januara. Tada vam ostaje samo jedna želja koju otvarate 6. januara

Šta to sve znači - svi oni papirići koje ste spalili u proteklih 12 magičnih noći je ono za šta će se univerzum, kosmos, bogovi ili štagod u šta verujete, pobrinuti za njih, privući vam ih u život i otvoriti vaše puteve ka njima. 

13. papir je jedina želja za koju ćete morati sami da se pobrinete, odnosno na kojoj ćete morati žestoko sami da radite da bi se ostvarila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DONESITE DECI BEZ RODITELJA SREĆU KOJU NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Učinite dobro delo uz akciju MONDO ŽELJA: Evo kako da se prijavite Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.