Oslikani prozori su i ove godine jedan od najvećih trendova, no ukoliko niste vični crtanju, a ipak želite delić novogodišnje magije u svom domu, postoji lak i brz način da dobijete sliku na staklima kao iz bajke.

Potrebni su vam samo novogodišnji beli sprejevi ili kako ih neki zovu "snežni" sprejevi, selotejp i jedna čaša za šampanjac, a rezultati će oduševiti kako vaše ukućane, tako i komšije i prolaznike kraj vašeg prozora. 

Pogledajte tutorijal: 

Dakle, sve što je potrebno je da prozor lepljivom trakom prelepite po sredini za iluziju starinskih prozora, a potom, prislanjate šaku sa čašom i prskate sprejevima preko. 

Oslikavanje sprejevima ne mora biti teško.
TikTok/zollicandy 

Možete, po želji, dodati i mašnu i ukrase neobičnog oblika za još neodoljiviji utisak.

Kako sprejom ukrasiti prozore kao da ste umetnici, čak i kada niste
TikTok/zollicandy 

Na ovaj način vaša ruka će biti neka vrsta "šablona". Samo ne zaboravite da sprej malo udaljite jer rezultati neće biti dobri ukoliko prskate preblizu. I voila - rezultat za desetku za 10 minuta posla.

Isprobajte i javite nam kako vam je uspelo!

oslikan prozor za 15 minuta posla.
TikTok/zollicandy 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Izvor: Wanted J. S.