Recept Gvinet Paltro za najukusnije špagete “Carbonara” načisto je zaludeo ljude širom sveta i širi se internetom brzinom svetlosti. Oni koji vole holivudsku glumicu znaju da je ona i te kako vešta u kuhinji i veoma vodi računa kako se hrani. Trik koji Gvinet primenjuje tokom pripreme jednog od najtraženijih pasta, veoma će vam se dopasti.
Čak iako već godinama pripremate ovo ukusno jelo i znate sve sastojke napamet, evo napomene šta sve za pripremu “Carbonare” koristi Gwyneth Paltrow.
Sastojci
- 250 g špageta
- 3 jaja
- 200 g parmezana
- 100 g slaninice ili pančete (Gvinet više voli slaninicu)
- 2 čena belog luka
- 4 kašike maslinovog ulja
- biber i so
Priprema
Gvinet spremanje ovog slasnog jela započinje kuvanjem špageta. U ključalu slanu vodu ubacite svoju omiljenu testeninu i kuvajte onoliko koliko je naznačeno na pakovanju.
Dok se testenina kuva, u tiganju na maslinovom ulju, propržite slaninicu dok ne postane hrskava. Tek onda joj dodajte iseckan ili usitnjen beli luk. U posebnu posudu umutite jaja, dodajte parmezan i biber. Kad je testenina kuvana i isceđena ubacite smesu s jajima. Dodajte slaninu sjedinjenu sa belim lukom i sve dobro izmešajte, bez vraćanja na runglu.
Trik Gvinet Paltro – kada umutite jaja i parmezan, smesa će podsećati na kajganu, i to je odlično. Ne zaboravite da sačuvate šoljicu vruće vode u kojoj su se kuvale špagete, napomena je slavne glumice, jer je upravo ovaj dodatak najvažniji za postizanje svilenkaste teksture umaka.
KO JE SRPKINJA KOJA JE NADMAŠILA ANĐELINU DŽOLI? Beograđanka je drugi put zaredom na listi najlepših žena
"ULICE SU PUNE RUŽNIH, DEBELIH LJUDI" Slavna američka pevačica održala koncert u Beogradu pa ispljuvala SRBE
FOTOGRAFIJE ZBOG KOJIH SVI PITAJU KOLIKO GODINA IMA KARLEUŠA: Na mrežama "grmi", a uživo - "riba" ili ni B od BARBIKE?
ŽENI GOVORIO DA JE VOLI A IMAO 80 LJUBAVNICA: Gde je danas NAJLEPŠI GLUMAC koji je nestao nakon skandala sa maloletnicom
ISPRAĆAMO AVGUST NAJSENZUALNIJOM BOJOM MANIKIRA: Magnetno privlačna nijansa noktiju već je MUST po salonima