Popularni industrijski elementi, kao što su beton, čelične grede i fabrički prozori, mogu izgledati čisto i sterilno. U njujorškoj gradskoj kući koju su nekada posedovali Džordž i Amal Kluni, industrijski dizajn dobija mekšu, udobniju atmosferu. Industrijska znamenita kuća stara oko 200 godina, sada dom šestočlane porodice, uključuje podignuta garažna vrata, elegantne ormare koji vode do kamina i sofe od plavog somota za topao i udoban izgled.

Kuća Džordža i Amal Kluni
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dekor dnevne sobe je apsolutno zapanjujući, a autor je kompanija 'White Arrow'. Dizajneri objašnjavaju da višak prirodne svetlosti u industrijski uređenom prostoru pomaže u stvaranju tople atmosfere. Podignuta garažna vrata poput prozora unose toliko svetlosti u prostor stvarajući privlačan osećaj u glavnoj dnevnoj sobi.

Više prirodnog svetla u dnevnoj sobi je siguran način za stvaranje tople i prijatne atmosfere. Ovo odmah čini prostor prijatnijim.

Stručnjaci se takođe dive inovativnom dizajnu kamina. Dizajnirali su industrijsku dnevnu sobu i kamin lepo okružuju. Ormari uglađenog sjaja koji se protežu preko zida kamina stvaraju besprekoran i kohezivan izgled. Svetlucava površina ormarića podiže zid od čelika i cigle sa dodirom nenaglašene elegancije. Mekani nameštaj, kao što je somot, dodatno čini industrijski dizajn „mekim“, a sofa unosi osećaj udobnosti i topline u prostor neočekivanim dodirom boje i zakrivljenim oblikom nasuprot inače pravim i čistim linijama. soba.

Bivši dom Amal i Džordža Klunija u Sohou pruža odličnu inspiraciju za dizajn za stvaranje prostora koji je i industrijski i pogodan za život, moderan i topao u isto vreme.

Možda će vas zanimati: Kako izgleda skroman dom Marka Đokovića u Španiji koji deli sa devojkom iz Brazila