Mlađi brat Novaka Đokovića, Marko Đoković već godinama boravi u Marbelji. Iako se profesionalno ne bavi tenisom, i dalje je povezan s tim sportom jer radi u teniskoj akademiji. Žive zajedno u Marbelji, deleći svoj život sa devojkom Letisijom Tesari u lepom španskom gradu.

Ono što je već očito poznato jeste da par preferira privatnost i ne vole da se ističu u javnosti. Kada posete Srbiju, često dolaze u tajnosti na porodična okupljanja. Očigledno je da su i nakon nekoliko godina zajedničkog života još zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana.

pas marka đokovića
Instagram 

Dom u Marbelji dele sa dva psa koji im prave društvo. Često slikaju svoje ljubimce i dele fotografije na društvenim mrežama, te su odakle vidljivi pojedini delovi njihovog stana. Ono što je na prvu primetno jeste da je u njihovom skromnom domu, nameštaj jednostavan, praktičan i moderan, prilagođen potrebama savremenog života, a korišćene boje su neutralnog tona.

dom marka đokovića novakovog brata
Instagram 

U dnevnom boravku, police su ispunjene knjigama, umetničkim slikama, polaroid-aparatom i zajedničkom fotografijom. Čini se da su ljubitelji minimalističkog stila, ali sa dozom karaktera ukućana koji je potreban svakom urbanom domu.

Bonus video:

Marko Đoković sa devojkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!