Manifestacija Galerija automobila Srbije završena je 22. oktobra, a utisci se, kako stvari stoje, još uvek nisu slegli. S obzirom da je reč o spektaklu koji je posetilo preko 650.000 ljudi, ne čudi što i dalje vlada pomama čak i među onima koji nisu bili toliki zagriženici za "besne mašine".

Ukoliko ste iz bilo kog razloga propustili ovaj spektakl, nemojte očajavati jer ipak možete posetiti virtuelnu izložbu!

Luksuzni automobili, nezaboravne test vožnje i brojna druga iznenađenja samo su neki od razloga zbog kojih su brojni posetioci oduševljeno komentarisali događaj o kojem bruji grad.

"Svetski, dolazim sa zapada, ovako nešto može da se meri sa svetom. Tamo gde ja živim, u Finiksu, mislim da ovaj mol i Car Show je bolji nego što sam video tamo", rekao je jedan od zadovoljnih posetilaca.

Mondo Ljubitelji automobilizma, zauzmite startnu poziciju i spremite se za još jedan pravi adrenalininski spektakl !

"Sjajna ideja, nisam očekivala, nisam ni znala da se to ovde nalazi, došla sam da kupim cipele, a sada želim da kupim ovaj auto ovde", nasmejano kaže druga posetiteljka.

A pozitivni komentari su se samo ređali.

"Što se tiče automobila, ovo je vrh!", "Sviđa mi se zato što ljudi imaju opciju da vide ono što je trenutno na marketu najbolje", "Galerija automobila, odlična je. Dobra ponuda automobila, sve na nivou", samo je delić utisaka posetilaca. 

A za sve koji nisu stigli da budu deo spektakla, ne očajavajte, uronite u svet luksuza klikom na virtuelnu galeriju.

Video anketa Galerija Automobila Srbije MONDO