Najpoznatiji teniser sveta Novak Đoković godinama ima specijalan režim ishrane, koji mu daje energiju i čini da uvek bude u top formi.

Na njegovom meniju nalaze se samo zdrave namirnice, a čini se da su i njegovi naslednici Tara i Stefan krenuli njegovim stopama.

I Jelena, Novakova supruga, se trudi da se što kvalitetnije i zdravije hrani, a njena vitka linija je dokaz koliko vodi računa šta unosi u svoje telo. Iako smo Novaka navikli da najčešće gledamo na teniskom terenu, ovog puta on je napravio presedan i na društvenoj mreži Tik Tok objavio video koji je veoma brzo postao viralan.

Novak Đoković  tiktok/@novakdjokovicj

Novak je u videu koji je objavio podelio i recept za ove zdrave palačinke.

- Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro - pričao je Đoković, a potom otkrio recept.

Naime, prvi reket sveta ušao je u kuhinju, latio se posuđa i krenuo da za svoju porodicu sprema doručak. U pitanju su bile palačinke, i to ne bilo kakve, već one koje su zdrave, bezglutenske.

Njegov sin Stefan obožava da jede ovu poslasticu u svako doba dana, a Novakova majka, Dijana, se trudi da unucima ugodi kad god za to ima priliku, piše Glossy.

Novak Đoković gluten free palačinke
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!