Iako često razmišljamo o vežbanju i mršavljenju pre nego što krenemo na letovanje, stvaranje i, što je još važnije, održavanje zdravih navika ključno je za postizanje idealne figure. Mnogi se fokusiraju na deo oko stomaka koji je često izazovan za dovesti u formu, ali zahvaljujući efikasnim treninzima, to nije nemoguće!

Ishrana

Da biste postigli ravan i zategnut izgled stomaka, potrebno je kombinovati pravilnu ishranu, redovan trening i zdrave životne navike. Povedite računa da vam ishrana bude zdrava i izbalansirana što znači da uključuje raznovrsne namirnice poput voća, povrća, integralnih žitarica, nemasnih proteina i zdravih masti. Takođe, smanjite unos prerađene hrane, brze hrane, slatkiša i gaziranih pića, i vodite računa o veličini porcija kako biste izbegli prejedanje.

Izbalansirana ishrana
ella-olsson-KPDbRyFOTnE-unsplash.jpg 

Hidratacija

Takođe, ne zaboravite na hidrataciju! Pijte dovoljno vode tokom dana kako biste održavali hidriranost, jer voda pomaže u regulaciji metabolizma i varenja. Bez obzira na to što leti često lenčarimo, dobre navike i redovno vežbanje su ključni za postizanje idealnog izgleda. S druge strane, vežbanje ne mora biti dugotrajno i naporno, jer samo nekoliko minuta aktivnosti dnevno može biti dovoljno da postignete željene rezultate!

Hidratacija je ključna
Youtube 

Trening

Uključite redovno vežbanje u svoj raspored, koje uključuje kardiovaskularne vežbe za sagorevanje masti i vežbe snage za jačanje mišića stomaka. Trbušnjaci, plank, biciklističke vežbe i vežbe sa pilates loptom mogu biti korisne za jačanje mišića stomaka. U nastavku smo izdvojili sjajan video koji će vas dobro oznojiti i koji je idealan za sve one koji nemaju vremena za vežbanje, a žele postići sjajne rezultate!