Jelena Gavrilović jedna je od naših najlepših i najzgodnijih žena na ovim prostorima. Zanosna glumica može se pohvaliti manekenskom linijom, zbog koje je porede sa boginjom, a zanimljivo je da je iza svega veoma jednostavan režim ishrane koji svako može da prati.

Naime, Jelena je uvek isticala koliko je važna fizička aktivnost, pa i najmanja i balansirana ishrana. 

"Planiranom ishranom i uz vrlo malo vežbanja možete da postignete čudo za svoje telo", rekla je glumica za medije svojevremeno i istakla da je jedna "caka" zaslužna što konzumira sve, bez odricanja. 

"Ključ je u treninzima i hrani. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije.

Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma", objasnija je Jelena svojevremno za Stil.

Ipak, kao i svi i Jelena sebi nekad dozvoli da se malo opusti i tada kako kaže jede sve ono što inače izbegava.

"Tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem 'džank dan', kada jedem sve što poželim."

Ono što ističe kao posebno važno je to da nikada ne preskače doručak, a na njenom meniju uvek su sveže voće i povrće.

"Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, i tečnosti jer je hidratacija veoma važna", zaključila je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

REALNA PRIČA - JELENA GAVRILOVIĆ Kurir TV