Da li i vi spadate u one koji, kako krene zima, ili još gore - prelazni periodi, završe sa prehladom, gripom, što se kaže - više ste bolesni nego zdravi? Čini se da nikad nije bilo teže održati imunitet jakim, pogotovo sada tokom post-Covid ere. Većina ljudi krene optimistično sa suplementima i vitaminima, ali scenario je uglavnom isti - većina u žurbi usled svakodnevnih obaveza zaboravi da ih popije, dok potpuno ne prestanu da ih konzumiraju, dok drugi često ne unose dovoljnu količinu da bi organizam ostao zdrav.

Međutim, šta ako vam kažemo da postoji lakši način? Sa jedne strane, unosite količinu tečnosti koja je izuzetno bitna za zdravlje organizma i njegovo pravilno funkcionisanje, a sa druge strane unosite i potrebnu količinu ključnih vitamina za jak imunitet.

Mg Mivela Imuno u pakovanju od 1,35 l sadrži dnevno preporučenu dozu Vitamina D i Cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.

Mg Mivela Imuno
Promo 

Pozitivan uticaj magnezijuma na organizam opšte je poznat, a s obzirom da je Mg Mivela prirodno bogata ovim mineralom, ona je savršen izbor za svakodnevnu konzumaciju. A u kombinaciji sa vitaminom D i cinkom, dobijate saveznika u periodu kojim vladaju prehlada i grip.

Na sve to, Mg Mivela Imuno, koja sadrži 343 mg magnezijuma po litri, gotovo potpuno zadovoljava potrebe organizma za magenzijumom koji učestvuje u više od 300 funkcija u telu, te tako smanjuje umor i stres, pospešuje normalan rad srca i moždanih funkcija, a posebno je dobar i za mišiće.

Za one koji su stalno u pokretu tu je i pakovanje Mg Mivele Imuno od 0,5 l koje neće zauzeti previše prostora u vašoj tašni ili autu, a koje će vam pomoći da lakše i efikasnije pregurate delove dana kada vam to najviše treba.

Dakle, ove zime definitivno recite zbogom prehladama, umoru i gripu i redovno se mivelišite.