Šenon Hil, je korisnica TikToka koja na poznatoj društvenoj mreži neretko objavljuje isečke sa svog posla, a uoči praznika potrudila se i snimila video na temu muškaraca koji varaju. Naime, ova žena radi u Chanelu, radnji luksuznih proizvoda gde je s radom počela kada je imala samo 19 godina pa je u međuvremenu uspela da dobro skenira sve vrste kupaca, a među njima i neverne muževe, piše Slobodna Dalmacija.

Rekla je kako budući da radnja u kojoj radi beleži sve kupovine, oni u arhivi obično već imaju spreman spisak proizvoda koje žene vole, a koje onda njihovi muževi prema tom spisku i kupuju. Mađeutim, dodala je kako neki od njih svojoj ženi kupe omiljeni parfem, a onda taj isti miris poklone i svojoj ljubavnici. Razlog za taj potez je poprilično jasan.

- Jer ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da to njihove žene shvate, rekla je Hil i dodala kako je uvek reč o istom parfemu.

- Uvek je to Coco Mademoiselle. Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvek je taj jedan te isti, rezimira Hil.

- Godinama sam radila u prodavnici luksuznog nakita i muževi su činili istu stvar. Uvek je bilo smešno videti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i menja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno i sviđa - dodala je jedna korisnica u komentarima.

chanel parfem muškarci kupuju svojim ženama i ljubavnicama
Unsplash/ Delfina Iacub