Jovana Švonja Đorđević sa razlogom spada u najlepše žene na ovim prostorima. Lepa manekenka oduzima dah svojim izgledom, i privlači pažnju gdegod da se pojavi, a dovoljno je da bacite jedan pogled na njen Instagram pa da shvatite zašto je to tako.

Jovana je i majka dvoje dece, međutim, po njenom telu niko ne bi zaključio da je ikada i bila trudna. Ipak, kako je i sama istakla, iako za njen izgled jeste donekle zadužena genetika, većinski je proizvod treninga i ponekog odricanja.

S obzirom da je mnoge zanimalo na koji način održava svoju liniju, ona je izdvojila trenutak i odgovarala svojim pratiocima na pitanja, te razrešila sve nedomoumice vezane za njen izgled.

Jovana Đorđević otkrila je tajnu svoje vitke linije i zategnutog tela.
Instagram 

Tako je otkrila i da više ne koristi botoks jer joj se ne dopada kako njeno lice izgleda, a otkrila je i da je trenutno na "malo jačoj strani" kada je u pitanju kilaža, odnosno da ima oko 62 kilograma, što u prevodu znači da ima obline na "pravim mestima".

Jovana Đorđević otkrila je trenutnu kilažu.
Instagram 

Kako kaže, redovna je sa treninzima ali ne pazi previše na ishranu, što joj odgovara jer se "višak" lepi tamo gde želi. Ipak, kada poželi da izgleda još bolje, reguliše ishranu.

Jovana Đorđević otkrila je da je njena ishrana balansirana.
Instagram 

"Hranim se raznoliko. Trudim se da jedem što više nutritivno bogatih namirnica. Dakle, riba, povrće i voće, orašasti plodovi, pirinač i žitarice (i makar 2 litre vode dnevno)", pojasnila je Jovana i dodala:

"Moram da naglasim da se takođe trudim i da slušam svoj organizam i smatram da s vremena na vreme treba jesti i piti za svoju dušu. Dakle, ako ste umereni u svemu - nema greške", pojasnila je.

Lepa manekenka je dodala i da izbegava testo i šećer. "Za slatkišima nikad nisam bila luda, ali zato vrućem hlebu retko odolim", rekla je Jovana i nasmejala pratioce, a potom dodala i da postoji još jedna stvar kojoj ne može uvek da kaže "ne".

Jovana Đorđević otkrila je da ne jede slatkiše i testo.
Instagram 

"Alkohol bi bilo poželjno zaobići u širokom luku, ali nažalost, do te mere nisam spremna da se žrtvujem", napisala je manekenka i kasnije dodala da joj je pivo omiljeno alkoholno piće.

Mnogi su pomislili nakon jednog primera njenog jelovnika i da ne jede meso, što je ona demantovala sa rečima da je ona "ipak dinaroid", te da je ova namirnica deo njene ishrane.

Jelovnik Jovane Đorđević

Doručak:Smuti od maline, borovnica i ananasa sa bademovim mlekom, mačom i chia semenkama

Ručak:Filet ribe i zelena salata sa malo pirinča ili krompira

Jovana Đorđević poedlila je primer jednog jelovnika.
Instagram 

Večera:Čorba od paradajza sa kinoom

Užine:Voće i orašasti plodovi poput badema

Pored ishrane Jovana je neko ko u teretanu ide od 4 do 5 puta nedeljno, a uprkos mišljenju da samo u teretani možete dobiti dobre rezultate, ona je pokazala i kako je izgledala kada je vežbala isključivo kod kuće.

Jovana Đorđević pokazala je rezultate treninga kod kuće.
Instagram 

Takođe, istakla je i da radi sa malim težinama, ili čak sa svojom težinom, a da su se treninzi i umerenost isplatili i te kako možete videti po njenim fotografijama u galeriji ispod:

Instagram Jovana Đorđević otkrila je tajne svoje vitke linije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!