Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni.

Atraktivna voditeljka veoma vodi računa o svom izgledu, kao i o stilu odevanja, a pored vanserijske lepote može se pohvaliti i elokventnošću i čvrstim stavovima, zbog čega je često miljenica publike.

Ipak, kada je reč o privatnom životu, to je ono što godinama ljubomorno čuva samo za sebe, a na njenom Instagramu možemo tek s vremena na vreme videti neke detalje.

Ista priča važi i za njen životni prostor, iako njeni pratioci donekle mogu videti određene delove prostorija koje zrače svežinom i elegancijom, a u sobama mahom dominira bela boja, kao i prirodni materijali.

Dragana obožava da čita, čemu svedoči i mnoštvo knjiga na policama, a belinu prostora dodatno "razbijaju" i detalji poput neobičnih ogledala ili figura i flašica.

Posebnu pažnju privlače i ilustracije i mape u ramovima koje daju gotovo boho prizvuk.

Kada je u pitanju spavaća soba, ovde dominiraju nešto tamnji zemljani tonovi, što je idealno za prostore koji su namenjeni pre svega odmoru.

Ipak, verujemo da je Dragani omiljeni kutak upravo kraj police sa knigama, jer upravo ovde često pozira, dok se drugi detalji iz njenog stana ne mogu videti na njenim objavama.

Dragana Kosjerina obožava da pozira pored police sa knjigama.
screenshoot/instagram 

Inače, Dragana Kosjerina živi sa dečkom, stomatologom Bojanom Perduvom, koji ju je i zaprosio pre dve godine. Na pitanje kako se slažu, voditeljka je jednom prilikom odgovorila:

"Imam momka sa kojim živim već duže vreme i to je nešto na šta sam ponosna. Nemam razlog da to sakrijem, već da se pohvalim. Mislim da oko toga ne treba stvarati mistiku. Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi", kaže Dragana, a kako izgleda njen izabranik, kao i još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Dragana Kosjerina u vezi se s stomatologom Bojanom Perduvom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!