Starogradska zima nešto više od mesec dana bila je mesto najlepšeg provoda, nestvarnih uspomena i prave praznične atmosfere. 

Koncerti, predstave, vanvremenski hitovi, najbolja hrana, druženje sa omiljenim junacima, kreativne radionice... sve je to samo deo onoga što su posetioci mogli da iskuse u Parku vojvode Vuka. 

Posetioci su tokom Starogradske zime mogli da uživaju u koncertima Sergeja Ćetkovića, Lexington benda i mnogih drugih...
Mondo 

I zaista, tokom proteklog perioda đuskali smo uz koncerte Lexingtona, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkanike i mnogih drugih, a tu su bili i domaći DJ-evi koji su nas sjajnim izborom muzike grejali tokom hladnih zimskih večeri, a đuskalo se i uz hitove Naxi radija.

Starogradska zima bila je mesto gde je svaki dan bio ispunjen sjajnim aktivnostima, a naši najmlađi posetioci zabavljali su se uz Leontinu i hor “Čaroliju”, fantastične predstave i omiljene junake iz bajki poput kraljice Else, Pepeljuge, Mikija i Mini Maus, Spajdermena, kao i sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima. 

Družili smo se i učili i na brojnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, počev od pravljenja novogodišnjih ukrasa, izražavanja kroz fraktale, pa sve do pravljenja parfema.

Naravno, Starogradska zima bila je mesto zabave za sve generacije, te su i za naše starije posetioce bile organizovane igre i aktivnosti za seniore. A posebnom ugođaju i domaćinskoj atmosferi doprinele su i gastro gućice najboljih beogradskih restorana gde ste tokom prethodnih 36 dana mogli da isprobate najukusnije specijalitete i omiljena pića. 

Posetioci Starogradske zime imali su priliku da probaju hranu iz najboljih beogradskih restorana.
Mondo 

Ne možemo i da se ne osvrnemo na “zvezdu” Starogradske zime - Mondo fiću koji je bio omiljeno mesto za najbolje Instagram fotke, a najkreativnije fotografije osvojile su i vredne nagrade. 

Posebna atrakcija bio je Mondo fića koji je bio glavna zvezda Starogradske zime.
Promo 

Tokom dana građane je zabavljao Naxi radio koji je sjajnim hitovima terao sve na podijum Parka vojvode Vuka, a nasmejana lica posetilaca samo su dokaza da je Starogradska zima zaista bila mesto najbolje zabave u Beogradu.

Program "Starogradska zima" organizovala je Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri bili su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima bili su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija,  Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Promo Iza nas je 36 dana smeha, najbolje zabave i uspomena koje ćete pamtiti do kraja života