BROJNA IZNENAĐENJA ČEKAJU VAS NA STAROGRADSKOJ ZIMI: Budite deo najboljeg novogodišnjeg programa i osvojite nagrade

Da u Parku vojvode Vuka u Beogradu vlada prava novogodišnja čarolija, dokazuju mnogobrojni posetioci koji su uživali u svakom segmentu pažljivo osmišljenog programa, a iznenađenja tek slede!

Sjajne aktivnosti na Starogradskoj zimi
Promo 

Starogradska zima je uveliko počela. Proteklih dana sve generacije imale su priliku da uživaju u predstavama, koncertima Lexington benda, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkaniku, domaće DJ-eve i kreativne radionice najrazličitijih tipova.

Osim toga, novogodišnji program u Parku vojvode Vuka neće proći ni bez zanimljivih igara, od kojih će neke od njih obradovati one sa najviše sreće.

Coca-Cola je pripremila za posetioce čarobno iskustvo, u duhu praznika. Uz omiljeno piće
možete uživati u programima za različite generacije, a na licu mesta sačekaće vas i veliki
novogodišnji ukrasi, svetlucave klupe na kojima ćete sigurno zabeležiti posebne trenutke sa
dragim ljudima, a magičnom tunelu biće dovoljna sekunda da osvoji vašu pažnju.

starogradska zima u parku vojvode vuka
Promo 

Budite bez brige, jer ovim sjajnim čarima brenda Coca - Cola moći ćete da se prepustite sve do 23. januara!

coca-cola je spremila razne aktivnosti na starogradskoj zimi.
Promo 

Zima ne može proći bez Skijališta Srbije koja će vas oduševiti interesantnim i nesvakidašnjim točkom! Naime, ovaj točak, koji će sadržati nekoliko polja sa nagradama, čekaće vas na Starogradskoj zimi 8., 13. i 22 januara.

Zima ne može proći bez Skijališta Srbije
Promo 

Najmlađi posetioci moći će da uživaju u maskoti kompanije čiji su ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik, a koja će se družiti sa svim posetiocima u parku na Topličinom vencu.

Osvojite Skia pass za 7 dana.
Promo 

Sigurni smo da nećete odoleti kućici kompanije Mondelez, jedne od lidera inovacija u kategoriji grickalica. Tamo će vas dočekati brend San, sa svojim ukusnim biskvitima napravljenim od finih zrna pšenice. Na bočnoj strani njihove kućice će se nalaziti tabla na kojoj će posetioci imati priliku da na ceduljicama ostave svoje novogodišnje želje za Deda Mraza.

nećete odoleti kućici kompanije Mondelez
Promo 

Svoje želje na ovoj magičnoj kućici možete ostaviti 31. decembra, kao i 1. i 2. januara.

uživajze u starogradskoj zimi i san grickalicama.
Promo 

Ni niža temperatura neće dovesti u pitanje uživanje u omiljenom sladoledu, koji vas čeka ispred kućice Frikom.

frikom je spremio posebna iznenađenja na starogradskoj zimi.
Promo 

Sjajna vest za sve kreativce je to da će sve do 23. januara moći da se oprobaju u pravljenju novogodišnjih ukrasa od štapića sladoleda, u omiljenim igrama iz detinjstva, a pored točka sreće, čeka vas i “foto ram” na klupi za slikanje.

do 23. januara moći da se oprobaju u pravljenju novogodišnjih ukrasa od štapića sladoleda
Promo 

Ukoliko planirate sebe da častite novim uređajem telefona i započnete novu godinu novim minutima, tu je kućica kompanije Telekom Srbija gde ćete moći da saznate sve detalje o pogodnostima i potrebnim informacijama.

tu je i mts kućica
Promo 

Ali… to nije sve! Imamo još jedno iznenađenje. U foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla” moći će da učestvuju svi posetioci novogodišnjeg programa i korisnici Mondo aplikacije koju možete instalirati OVDE. Sve što treba da uradite, jeste da napravite jedinstvenu fotografiju, kreativnost prepustite svojoj mašti i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije.

u mts kućici možete saznati sve o novim modelima telefona i ostalim ponudama
Promo 

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

1. mesto: Televizor 50" (127 cm)

2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.

3. mesto: De Pante Socks box.

Posetite Mondo kućicu u Parku vojvode Vuka, gde će vam Mondo promoteri na licu mesta objasniti kako da učestvujete u foto konkursu.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši