Iza nas je još jedan sjajan vikend na Starogradskoj zimi, a Topličin venas orio se od dobre zabave, smeha, najboljih pesama i sjajnog provoda za sve generacije.

Najpre je u petak uveče nastupio fantastični Sergej Ćetković čiji su hitovi poput “Znaj da moja si”, “Prsten na sto”, “Pogledi u tami”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnogi drugi, ugrejali srca svih posetilaca. Sve generacije uživale se u sjajnom provodu i kvalitetnoj muzici, a njihova nasmejana lica govorila su više od hiljadu reči.

Sergej Ćetković odražao je koncert za pamćenje na Starogradskoj zimi.
Mondo 

S druge strane najmlađi posetioci najpre su se družili sa Deda Mrazom, a potom im se pridružila i Ledena kraljica koja je na Starogradsku zimu stigla na štulama na iznenađenje svih prisutnih.

Starogradska zima od samog početka je mesto gde se može naći za svakog po nešto, te su posetioci mogli da uživaju i u jazz notama pijaniste Bojana Cvetkovića, ali i u modernim zvucima za koje je bio zadužen DJ Tic.

Subotu smo nastavili u istom maniru - dobrom zabavom i još boljom energijom za koju je bila zadužena Balkanika. Starim i novim hitovima oduševili su ljubitelje etno zvuka, a gromki aplauzi i ovacije najbolji su pokazatelj da su muzičari zaista priredili publici veče za pamćenje.

Balkanika je posetiocima u subotu uveče priredila veče kvalitetne muzike.
Mondo 

S druge strane, i za mališane je organizovan sjajan provod. Starogradska zima ne može da prođe bez Deda Mraza i junaka iz omiljenih bajki, a naši najmlađi posetioci imali su priliku i da pogledaju dečije predstave. Mladi su tokom celog dana mogli da đuskaju uz najbolje hitove 90-ih za koje se pobrinuo Naxi radio, a pored raznovrsnog muzičkog i kreativnog programa na Topličinom vencu, posetioci su uživali i u hrani i piću iz najboljih beogradskih restorana koji su svoje mesto pronašli u gastro kućicama koje su preko noći postale omiljene.

Klinci i klinceze uživali su u druženj s deda Mrazom.
Mondo 

Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara, a svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana.

Dolazak ledene kraljice na štulama privukao je posebnu pražnju.
Mondo 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Mondo Vikend za nama obeležili su koncerti Sergeja Ćetkovića, Balkanike, kao i predstave za decu i kreativne radionoce za sve uzraste