U tom duhu Sport Vision i adidas su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za Centar za integraciju mladih, tako što će donirati 10 odsto od svake online kupovine adidas proizvoda na sajtu Sport Vision, u periodu od 13. do 31. decembra.

Svako ko je planirao da u svoj novogodišnji šoping uvrsti nove patike ili trendi sportsku opremu, sad je u prilici ne samo da ulepša praznike sebi ili svojim bližnjima, već i da doprinese da deca u Svratištu iz Krfske ulice u Beogradu imaju dovoljno hrane tokom naredne godine. Reč je mahom o mališanima i omladini koja radi na ulici i živi u neformalnim naseljima i u najvećem broju slučajeva, suočava se sa ekstremnim materijalnim siromaštvom, izložena diskriminaciji i isključena iz redovnih tokova i sistema podrške u zajednici.

“Svratište u Krfskoj ulici svakog dana poseti oko 50 mališana, tako je tokom cele godine, i potrebe za hranom i drugim vrstama pomoći su velike. Deci svaka podrška znači beskrajno i jako smo zahvalni smo što su se Sport Vision i adidas udružili u plemenitoj akciji kako bi korisnici Svratišta u Krfskoj imali dovoljno obroka i sledeće godine. Reč je o marginalizovanoj deci, nekom ko je zbog načina života izložen brojnim rizicima i oni tu borbu ne mogu da dobiju sami. Zato je pomoć dobrodošla, jer zajedno možemo da napravimo velike stvari” – rekla je Neda Marjanović iz Centra za integraciju mladih. “Hvala svima koji će svojim kupovinama učiniti da ova donacija bude moguća” – dodala je.

Kao lider u maloprodaji sportske obuće, odeće i opreme vrhunskog kvaliteta, Sport Vision, uz adidas, koji je omiljeni brend potrošača širom sveta, redovno se trudi da pomogne zajednici i da donese osmehe na lica svojih sugrađana.

“Svi koji budu kupovali adidas proizvode na našem sajtu od 13. do 31. decembra biće deo jedne lepe priče, i uvereni smo da ćemo na kraju ostvariti cilj i prikupiti dovoljno sredstava da deci iz svratišta pokažemo da nisu sama i da ima neko ko misli i brine o njima. Naši potrošači su se i ranije odazivali u izuzetnom broju na ovakve akcije i zahvalni smo im na tome što prepoznaju značaj dobročinstva i potrebe da pomažemo drugima”, rekla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga Sport Vision Grupe.

Sve informacije o samoj akciji možete pronaći na adiXmas | Sport Vision