Telekom Srbija nagrađen za korporativnu kampanju „Tu gde ste vi“

U Beogradu je 3. i 4. novembra održan sedmi festival integrisanih komunikacija „Kaktus“, koji je pod sloganom „Brendovi, vrhovi, bodlje i hladni tuševi“ predstavio širok pregled brendova i njihovih vrhunskih kampanja.

telekom
Promo 

Na ovoj značajnoj manifestaciji međunarodnog karaktera, spot u okviru korporativne kampanje „Tu gde ste vi“ Telekoma Srbija, osvojio je nagradu u kategoriji „Produkcija“.

Spot je plod saradnje Telekoma Srbija sa agencijom Ovation BBDO, i odmah je privukao veliku pažnju javnosti nizom zanimljivih ideja koje su nas na emotivan način i uz originalno izvođenje melodije „Osloni se na mene“ još jednom podsetile na ulogu koju kompanija Telekom Srbija ima u životima svih svojih korisnika.

kaktus 2021
Promo 

Originalna kreacija korporativnog spota nominovana je za nagradu u četiri kategorije, a nagrada za produkciju potvrđuje da Telekom Srbija zaslužuje poverenje znalačkim i pažljivim izborom svojih kreativnih resursa.

Kampanja koja je viđena preko TV ekrana, ali se raširila i putem društvenih mreža, našla je svoj put i do radijskih slušalaca i svedoči o sposobnosti Telekoma Srbija da osvoji srca i bude pouzdan oslonac u životima svih svojih korisnika.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši