"SVE SE MENJA KAD SE DARA I BUDO SRETNU POSLE 50 GODINA" Šta se dešava u nastavku ostvarenja zbog kog je Srbija plakala

Konačno je otkriveno šta nas čeka u nastavku "Dare iz Jasenovca".

Dara iz Jasenovca.jpeg
screenshoot 

O filmu "Dara iz Jasenovca" mesecima je brujala ne samo Srbija nego i ceo svet.

Ostvarenje je bilo čak i u trci za Oskara, a posebnu pažnju privukla je i devojčica Biljana Čekić kojoj je pripala glavna uloga sa samo 13 godina.

Danas Biljana slavi svoj 14. rođendan, a otkrila je i šta nas čeka u ostvarenju koje ju je proslavilo.

- Budu je usvojila hrvatska porodica i on je celog života mislio da je Hrvat. Njegov sin će učestvovati u "Zadarskoj kristalnoj noći" i paliti srpske kuće. Međutim, sve će se promeniti kada se Dara i Budo posle 50 godina ponovo sretnu. Vratiće im se sećanje na bolnu prošlost iz Jasenovca. Radnja serije počinje 1991. godine za vreme "Zadarske kristalne noći", kada je više od 2.000 naoružanih Hrvata krenulo u uništavanje i pljačkanje imovine Srba u Zadru. Baš tamo će se i sresti Dara i Budo, i to 50 godina posle njihovog bekstva iz Jasenovca. Njih dvoje dugo neće imati nikakav kontakt, jer će ih razdvojiti nakon napuštanja logora smrti - objavila je mlada glumica.

biljana cekic otkrtila sta nas  ceka u nastavku dare iz jasenovca
printscreen/youtube/ 101 Studios Dara iz Jasenovca

Uloge Bude i Dare trebalo bi da igraju Ljubomir Bandović i Mirjana Karanović.

Biljana živi u selu Sreflije sa ocem, bratom i sestrom, a celo naselje broji 196 stanovnika. Daleko od prodavnica, škole, svake civilizacije, ispred jedne nedovršene kuće u toj "nedođiji" živi nasmejana devojčica. Ona želi da nastavi da se bavi glumom, a želja joj je da upozna i da se sretne u kadru s Milošem Bikovićem.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1