Bijonse je nakon prve trudnoće u potpunosti promenila način ishrane, koji podrazumeva vegansku ishranu na bazi biljaka i eliminiše obrađenu hranu.

Na visinu od 168 centimetara, Bijonsina uobičajena težina je 62 kilograma, ali je znala da varira i od 53 do 70 kilograma. Da bi uvek imala onoliko kilograma koliko joj i ide uz visinu, pevačica je prešla na ovaj način ishrane.

Glavno "jelo" je limunada s prokuvalom vodom, javorovim sirupom i paprom od papričica, a uveče se pije laksativni čaj. Ovo je, bez sumnje, "učinkovit" način mršavljenja.

Bijonsina ishrana, koju nadzire profesionalni nutricionista, obeležena je izostavljanjem pekarskih proizvoda, crvenog mesa i alkohola.

bijonse
Instagram 

Svakodnevno jede puno povrća i opisuje svoju dijetu kao niskokaloričnu, siromašnu ugljenim hidratima i masnoćama.

Ujutro prvo radi vežbe za srce, nakon čega sledi dizanje tegova u trajanju od 45 minuta. Trči šest dana nedeljno po 40 minuta, a za to vreme pređe 6.5 kilometara.

bijonse
Instagram 

Jednom nedeljno odlazi na jogu. Vožnja biciklom i ples takođe zauzimaju važno mesto u njenim slobodnim aktivnostima, a uz to Bijonse radi čučnjeve i vežba s velikom loptom.

"Ne želim da imama želatinasto telo", rekla je povodom svojih napora da dosegne vitkost, iako je i u svom punašnijem izdanju privlačna većini muškaraca, a ženama predstavlja uzor.

bijonse
Instagram 

Bijonse je nedavno otkrila i “tajne” sastojke koje je uvela u svoju svakodnevicu umesto dijetalnih proizvoda i suplemenata.

“Otkrila sam CBD na svom poslednjem putovanju i iskusila sam njegove koristi za bol i upalu. Pomoglo mi je u mojim nemirnim noćima i uznemirenosti koja dolazi od nemogućnosti da zaspim.

U medu sam prepoznala lekovita svojstva koja koriste meni i mojoj deci. I sada imam farmu konoplje i meda. Čak imam i košnice na krovu!”, ponosno je otkrila čuvena pevačica.