Atraktivna manekenka Mina Milutinović veliki je pobornik zdravog načina života i redovnih treninga, u kojima joj često pomaže emotivni partner, košarkaš Nemanja Nedović, dok najviše voli prirodne preparate za negu, a često i sama priprema maske za lice.

Kako kaže nikada se nije izgladnjivala kako bi postigla idealne proporcije.

"Ne podržavam to niti sam ikada gladovala zbog svog posla. Umesto toga, vodim zdrav život. Ja sam komercijalni model, tako da nisam u obavezi da imam proporcije 90-60-90, ali svakako da težim tom idealu. U roditeljskom domu naučila sam da se zdravo hranim, tako da bih to radila i da se ne bavim ovim poslom.

mina milutinovic
Instagram/@minamilutinovic 

Vodim računa o svom telu i zato svaki dan započinjem ispijanjem tople vode i limuna, potom doručkujem, uglavnom omlet i avokado, a onda sledi trening koji traje oko sat i po vremena.

Tokom dana uglavnom jedem voće i povrće jer to najviše i volim, a slatkiše i testenine izbegavam", rekla je Mina svojevremeno za Story.

Mina kaže da ponekad i ona napravi izuzetak i dozvoli sebi "sitni greh", kada je reč o rođendanima.

"Sve je stvar ravnoteže, pa kada se pretežno zdravo hranite, možete sebi da dozvolite i neki eksces. Takođe, kada dođu oni dani u mesecu, dajem sebi dozvolu da pojedem šta god poželim, a omiljeni su mi obroci iz McDonaldsa", kaže Mina.

Instagram Mina Milutinović

Lepa manekenka trenira skoro svaki dan, nekad s ličnim trenerom, a nekad sama. Sport voli još od malih nogu, a nekada je trenirala odvojku, karate i rukomet. Kako kaže, vežbanje za nju nije mučenje, već zadovoljstvo.

"Čak i kada dođu dani u kojima se ne osećam dobro, najbolje se relaksiram na treningu. Tamo izbacim iz sebe svu negativnu, a napunim se pozitivnom energijom", kaže Mina.

Što se tiče nege lice dosta vodi računa o tome, jer zbog prirode posla lice joj izloženo jakoj šminki.

mina milutinovic
Instagram 

"Za sebe biram prirodne proizvode koji mi najviše odgovaraju, često i sama pravim maske za lice dok s vremena na vreme idem i u kozmetičke salone, ali ne radim agresivne tretmane. Najviše volim biološko čišćenje lica i pilinge", rekla je Milutinovićeva koja tvrdi da je protivnik esetestke hirurgije.

Nikada nije poželela da promeni nešto na sebi, te se trudi da neguje prirodan izgled.