U svakoj promeni najvažniji su početni koraci. Svaki pojedinac treba za početak krenuti od sebe, a kao idealan prvi korak najbolji je izbor da se krene od svog odevanja.

Oblačenje je nešto što se praktikuje svakodnevno, pa stoga izbor kako prirodnih tako i onih recikliranih materijala deluje kao logičan sled. S toga, odlučili smo da vam u priči sa naslovne strane pokažemo nekoliko načina za oblačenje u skladu sa prirodom.

U editorijalu, čije snimanje možete propratiti u videu ispod, trudili smo se da pokažemo najidealnije letnje stajlinge koji u fokus stavljaju samu prirodu i njeno očuvanje.

Tkanine koje biramo ovog leta sačinjene su od pamuka i lana, a reciklirani materijali postaju apsolutni must have u oblačenju tokom leta.

Adidas Stan Smith patike, koje su dobile ime po legendarnom teniseru i osvajaču mnogih Grand Slam turnira u istoriji belog sporta, ove sezone napravljene su od PRIMEGREEN materijala, koji u sebi sadrži 50% recikliranog materijala. Njihov karakterističan dizajn nije promenjen, a dodatno je unapređen dezenom inspirisanim majkom prirodom.

wanted x adidas stan smit
Dušan Petrović 

Kroz četiri različita stajlinga koje nosi naša covergirl Sofija Đorđević, pokazali smo vam kako sve možete uklopiti adidas Stan Smith, a takođe smo i dokazali da klasični model kakve su one može da se kombinuje uz bilo šta. Farmerke, šortsevi, haljine i suknje, idealna su rešenja da ovog leta uz samo jedan par patika, kakve su Stan Smith, pokažete na koliko kreativnih i drugačijih načina kako možete kombinovati.

Udahnite duboko, jer slede 2 minuta čistog hedonizma u kadrovima Rezervata prirode Zasavica gde je i nastala ova modna priča čija je glavna poruka vraćanje prirodi.