Svako ima idealnu lokaciju za život. Neki ljudi vole da žive što dalje od civilizacije, dok drugi žele da budu u središtu akcije. Nema pravog ili pogrešnog mesta za stanovanje sve dok vam mesto koje zovete dom pruža sve ono što vam je potrebno za ispunjen život.

Za one koji prednost daju urbanom okruženju izdvojili smo neke od blagodeti života u blizini centra. Ali, čak i za one koji vole mir periferije, postoji način da pomire ove dve krajnosti i da sve što traže nađu u Park distriktu Belgrade Waterfront-a.

Nema putovanja na posao

Ako živite daleko od radnog mesta i putujete na posao, znate koliko je višesatna vožnja iscrpljujuća i koliko nervoze izaziva. Vreme izgubljeno u vožnji zaista može da smanji kvalitet života. Rađena su čak i istraživanja koja pokazuju da duga putovanja često dovode do stresa i anksioznosti.

Gde god se vaš posao nalazi, život u Park distriktu  znači da možete da zaboravite na duga putovanja, jer do posla možete stići i peške ili biciklom.

Pomislite šta sve možete da učinite s vremenom koje ćete uštedeti u saobraćaju. Možete i dalje da ustajete u isto vreme, ali umesto da sednete za volan, idite na trčanje ili u teretanu da biste održali formu. Ako obavite neki posao od kuće pre nego što dođete u kancelariju, rasteretićete ostatak radnog dana.

Belgrade Waterfront
Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Mesečna rata od 499 evra

Park distrikt, smešten u istočnom delu Belgrade Waterfront-a, ističe se najvećom zelenom površinom u odnosu na ostale distrikte. Prvenstveno je dizajniran kao porodično okruženje u kojem pristup Savskom parku pruža bezbroj mogućnosti za vođenje aktivnog i zdravog života
njegovih stanara, i to u samom centru grada.

Belgrade Waterfront
Promo 

Za one koji priželjkuju život u mirnom urbanom okruženju, a istovremeno u poslovnom delu grada, zgrade Park distrikta su pravi izbor. Ovde se svaki dan čini dužim, jer ćete uspeti da stignete svuda - na jutarnji džoging, do obližnje kancelarije, na kafu sa saradnicima, ali i da sa najdražima uživate u zelenom okruženju i raznovrsnim sadržajima Savskog parka ili unutrašnjeg dvorišta zgrade.

Život u Park distriktu znači da više nema otkazivanja basketa ili bioskopa sa ekipom, zato što su sada svi rekreativni, ali i zabavni sadržaji, na samo par koraka od doma. A najbolje od svega je što kvadrat stana u Belgrade Waterfront-u možete da kupite već za 2.950 evra, i to sa uračunatim PDV-om. Uz to, u ponudi su stambeni krediti za stanove u ranoj fazi izgradnje, pa mesečna rata za novi dom na najatraktivnijoj lokaciji kreće već od 499 evra.

Lak pristup svemu

Najočiglednija korist života u centru je blizina svih sadržaja u kojima možete da uživate. Kada živite daleko od prestoničkih zbivanja, konstantno ste vezani za automobil. Ako treba da obavite i najsitniji posao u gradu, morate da sednete za volan. U Park distriktu, sve vam je nadohvat ruke – prodavnice, kafići, restorani, najbolja gradska dešavanja... Osim benefita koje pruža prisustvo zelenila u urbanom gradskom okruženju, prednost koja Park distrikt čini atraktivnom je ta što se Kula Beograd, budući simbol prestonice, i Galerija, najveća šoping, gastro i zabavna destinacija u regionu, nalaze na samo dva minuta šetnje.

Belgrade Waterfront
Zoran Mircetic/Zoran Mircetic 

Bićete u top formi

Park distrikt je osmišljen tako da u njemu šetate, trčite, vozite bicikl, vežbate u parku… To pomaže da budete zdraviji i u boljoj fizičkoj kondiciji. Pored fizičkog blagostanja, sunčeva svetlost i svež vazduh uticaće pozitivno i na vaše raspoloženje. A svega ovoga ima u izobilju ne samo dok ste napolju.

Naime, stanovi Park distrikta imaju velike prozore kroz koje od ranog jutra do zalaska sunca dopire puno dnevne svetlosti, a terase sa pogledima na park, panoramu grada i na obeležja prestonice idealne su za druženje i odmor.