+U Budimpešti sam, u potpunoj izolaciji već nekoliko dana, zbog virusa covid-19. Svi ljudi koji učestvuju u ovom predivnom projektu "Virtuosos 4+" podvrgavaju se testu na svaka dva dana. Kad sam stigao ovamo, bio sam negativan, ali jedan od testova nakon četiri dana pokazao je neke sumnjive ćelije - napisao je slavni violinista Nemanja Radulović na svom zvaničnom profilu na Instagramu.

"U dogovoru sa produkcijom, rešio sam da ne rizikujem zdravlje ostalih učesnika, jer su na testu svi bili negativni. Osećam se dobro, vežbam violinu, pratim takmičenje iz svoje sobe i mnogo radim čigong. Ostanite sigurni. Nemanja" - napisao je muzičar.

Ovaj slavni violinista, jedan od najcenjenijih u svetu, nakon projekta "Virtuosos 4+" u Budimpešti trebalo je da dođe i održi tri koncerta na Kolarcu u Beogradu krajem septembra i početkom oktobra, ali u ovom trenutku teško je reći da li će se to i dogoditi, s obzirom na neobičnu situaciju u kojoj se našao.

Čekajući da testovi pokažu negativan rezultat, maestro svira u svojoj sobi, ali se, zbog previše vremena, posvetio i drugim stvarima kako mu ne bi bilo dosadno. Na primer, spremanju sobe uz muziku.

Pogledajte kako Radulović provodi svoje dane u izolaciji.

Želimo mu da što pre otključa vrata svog apartmana i ponovo počne da nastupa.