KONAČNO ZNAMO ŠTA SE DESILO SA LICEM DEMI MUR: Šta se krije iza njenog JEZIVOG izgleda sa čuvene revije u Parizu

Nagađalo se da je reč neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu...

Profimedia

Poznata glumica Demi Mur prošle nedelje bila je zvezda Fendi revije na Nedelji mode u Parizu, od kada svet ne prestaje da priča o njenom licu. Njejna transformacija je i dalje glavna tema na društvenim mrežama.

Gotovo da ne postoji osoba koja se nije upitala šta se desilo sa licem Demi Mur. Nagađalo se o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu kako piše "Dejli mejl".

I onda se Demi (58) pojavila u emisiji Naomi Kembel #NoFilterVithNaomi i rešila dilemu. Pičala je o svom modnom debiju, kako se osećala magično na pisti, i naglasila da iako je često pred kamerama ovo iskustvo je za nju čarobno i nezaboravno.

Pitanjem njenog izgleda na pisti pozabavili su se i plastični hirurzi objašnjavajući da su naglašene jagodice i uvučeni obrazi trend koji se postiže filerima a naglašava šminkom, te da je prilično zastupljen na društvenim mrežama.

STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

I dok su mediji brujali o naglašenim jagodicama i ostalim detaljima, Demi je demantovala sve natpise prikazavši slike iz aviona na putu u Pariz koji je provela sa papirnom maskom na licu.

Dakle, maska je zadužena za njen izgled, a šminka je krivac što je izgledala izoperisano. Pistom je prošetala sa Kejt Mos i njenom ćerkom, a više o tome pogledajte OVDE.

Pitanje izgleda svog lice je rešila ali zato je otvorila nekoliko novih koja će je držati u centru medijske pažnje narednih nedelja. Naglasila je da je najplaćenija glumica u Holuvudu, kao i da joj se u karantinu pridružio i bivši muž Brus Vilis. Više fotografije slavne glumice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Nagađalo se da je reč o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu...

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas