KAJLI KONAČNO OTKRILA KAKO JE NAZVALA SINA: Zvao se kao svaki treći Srbin 10 meseci, a sad ima NAJNEOBIČNIJE IME ikada

Kajli Džener konačno je pokazala sina na Instagramu i otkrila njegovo novo ime.

Instagram

Skoro godinu dana nakon porođaja i deset meseci nakon što je promenila ime svom sinu, Kajli Džener konačno je na mrežama pokazala njegovo lice. I ne samo to. Otkrila je i njegovo novo ime, i malo je reći da je srušila internet. 

Podsetimo, sina je najpre nazvala Volf, što znači Vuk, a ovo ime posebno je popularno u Srbiji, gde ga danas nosi gotovo svako treći dečak. 

Instagram 

Sada je najmlađa milionerka otkrila da je sinu dala ime Er, odnosno Aire, što može da insinuira na vazduh, s obzirom da joj se ćerka zove Stormi, po storm - oluji.

printscreen/youtube 

Kajli je objavila nekoliko neodoljivih fotografija na kojima se vidi da Er i Stormi preslikani, a kako mališan izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kajli Džener konačno je pokazala sina.

Inače, poslednjih dana svet ne prestaje da bruji o raskidu Kajli i Trevisa, koji je otac njene dece. Međutim, nije isključeno da će se par ponovo pomiriti, s obzirom da su se njihovi raskidi dešavali i ranije, nekoliko puta, ali je ljubav uvek bila jača.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!