"TO JE STVAR PRISTOJNOSTI I POŠTOVANJA" Relju napali jer nije hteo da se slika sa fanovima, on im je ODMAH ODGOVORIO

Relja Popović oglasio se na Instagramu nakon što su ga fanovi napali jer nije želeo da se fotografiše sa njima i objasnio situaciju.

printscreen/instagram

Relja Popović našao se u neprijatnoj situaciji zbog koje je morao da se oglasi na Instagramu, ali i da podeli čitavu prepisku.

Naime, reper je nedavno postao otac po drugi put, a poznato je da i on i Nikolija svoju intimu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Relja je poznat kao predan otac i kako je i sam isticao, ne voli da ga ometaju kada je sa proodicom, a upravo je to bio slučaj u situaciji kada su mu fanovi prišli sa namerom da se fotografišu.

screenshoot/instagram 

"Ćao. Jesi li realan da nisi mogao, brate, na pet sekundi samo sliku jednu? Ništa više. Ne zna se da li ćemo drug i ja opet imati priliku da se slikamo sa tobom!", napisao je Relji razočarani fan.

Ubrzo je dobio i reperov odgovor.

printscreen/instagram 

"Zdravo. Slikam se sa svima i uvek. Ali, kad sam sa decom, ne slikam se ni sa kim. Tako da, nije to 5 sekundi, nego stvar pristojnosti i poštovanja. Veliki pozdrav!", istakao je reper, a fan je očigledno bio zadovoljan objašnjenjem.

"Nema veze, hvala ti što si bar rekao - 'ne mogu'. Hvala od srca!", odgovorio je.

Nakon toga, Relja je dodatno pojasnio situaciju:

"Već godinama ispoštujem svakoga uvek, čak i kada sam lošeg raspoloženja, itd. Ali, kada sam sa decom, bilo bi lepo da znate, da u tom trenutku nisam dostupan, ni za koga, osim za njih. Pozdrav i ljubav svima!", završio je reper i pobrao velike simpatije, jer je svoju porodicu stavio na prvo mesto, kako bi i trebalo.